Tgrt Haber
14 Ağustos 2023 14:15 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 14:21

Kardemir işçi alımı sonuçları belli oldu! Kura çekilişinde ikinci aşama yapılacak

Kardemir işçi alımı için kura çekilişi yapıldı. İşçi kadrosunda istihdam edilecek 300 kişi için sonuçlar belli oldu.

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kardemir işçi alımı sonuçları belli oldu! Kura çekilişinde ikinci aşama yapılacak
kardemir,işçi alımı,kura sonuçları,kura çekilişi,işçi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi kadrosunda istihdam edilecek olan 300 kişi çekilen kura ile belirlendi.

İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİ TAMAMLANDI

Soğuksu Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekimi saat 10.00 itibariyle başlatıldı. İşçi alımı ilanında belirtilen kriterlere uygun olan kişilerin davet edildiği kura çekimi noter huzurunda gerçekleşti.

ADI ÇIKMAYANLARA YENİ HAK

Kura öncesi konuşma yapan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, “İşe alım sürçlerimizin hakkaniyetli olması ve herkesin içinde bir kuşku bırakmamak için bir süredir 2021 yılından itibaren noter huzurunda alımlar yapmaktayız” dedi.

Bu alımların ilk aşama olduğunu belirten Demir, kurada isimleri çıkmayanların üzülmemesi gerektiğini ve ikinci aşamada yapılacak alımlarda da hakları olduğunu söyledi.

SONUÇLAR BELLİ OLDU

Konuşmanın ardından elektrik bölümünde 50, makine bakımı bölümünde 55, genel işçi statüsünde 195 kişi olmak üzere toplam 300 kişi, adaylar tarafından çekilen kurayla belirlendi.

KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYIN 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...