Tgrt Haber
14 Haziran 2023 16:36 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 16:39

Mehmet Şimşek TÜSİAD yöneticileri ile görüşecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in cuma günü TÜSİAD yöneticileri ile bir araya geleceği öğrenildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ise konuya ilişkin henüz resmi bir duyuru yayımlamadı.

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: Reuters
Mehmet Şimşek TÜSİAD yöneticileri ile görüşecek
mehmet şimşek,tüsiad

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in TBB yöneticileriyle olan toplantısından önce cuma günü TÜSİAD yöneticileri ile bir araya geleceği bildirildi.

RESMİ AÇIKLAMA YOK

Reuters haber ajansının aktardığına göre, Bakan Şimşek, TÜSİAD yöneticileri ile cuma günü görüşecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı ise konuya ilişkin henüz resmi bir duyuru yayımlamadı. Ancak daha önce TÜSİAD'ın cuma günü Yüksek İstişare Konseyi toplantısını gerçekleştireceği bildirilmişti.

Şimşek'in ayrıca aynı gün içinde Türkiye Bankalar Birliği üyesi bankaların genel müdürleri ile de bir toplantısı bulunuyor. Bu toplantıda güncel ekonomik gelişmeler ile sektörün değerlendirmesinin yapılması bekleniyor.

Kaynak: Reuters
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...