Tgrt Haber
11 Kasım 2023 15:03 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 15:27

Galatasaray yönetimine flaş çağrı: "Şampiyonlar Ligi'nden çekilin!"

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Ankaralı iş insanı Adnan Yılmaz’dan Başkan Dursun Özbek ve yönetim kuruluna 'Şampiyonlar Ligi'nden çekilin' çağrısı geldi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Galatasaray yönetimine flaş çağrı: "Şampiyonlar Ligi'nden çekilin!"
Galatasaray,Adnan Yılmaz,Dursun Özbek,Şampiyonlar Ligi,Bayern Münih

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Ankaralı iş insanı Adnan Yılmaz, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ve yönetim kuruluna 'Şampiyonlar Ligi'nden çekilin' çağrısı yaptı. İşte detaylar...

"GALİBİYET GALATASARAY'IN ELİNDEN ALINMIŞTIR"

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Adnan Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bayern Münih ile Almanya'da oynanan Şampiyonalar Ligi maçında Galatasaray'ın galibiyeti kesin olarak elinden alınmıştır. Bunun sorumlusu hakem ve bu hakeme maç veren UEFA yönetimidir. Faturayı da ödemesi gereken UEFA'dır, mağdur olan Galatasaray değildir. Goller incelenip ona göre sonuç açıklanmalı."

"MAÇIN 2-1 GALATASARAY'IN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE BİTTİĞİ AÇIKTIR!"

"Bu maçın sonucu goller incelendiğinde Galatasaray’ın ofsayt olan golü geçerlilik kazanmalı ve Bayern Munih tarafından ofsayttan atılan gol iptali edilmeli. Maç sonucunun Galatasaray’ın 2-1 üstünlüğü ile bittiği açıktır."

Galatasaray yönetimine flaş çağrı:

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ÇEKİLEREK AHLAK DERSİ VERİLMELİDİR"

UEFA şerefini kurtarmayacaksa, Şampiyonlar Ligi'nden çekilerek UEFA'ya gerekli ahlak dersi verilmelidir. Galatasaray adı çok büyüktür. Eğer Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden çekilirse UEFA hatasını düzeltecektir. Hakeme ceza vermek, Galatasaray’ın mağduriyetini ortadan kaldırmıyor. UEFA’nın görevi hakeme ceza değil adaleti sağlanmaktır"

Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 kaybetmiş ve mücadelede hakemin verdiği kararlar eleştirilirken taraftarlar da hakem Arthur Nobre'ye sert tepki göstermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...