Tgrt Haber
31 Mart 2015 11:14

Elektrikler kesildi, hayat felç oldu

Türkiye'nin farklı bölgelerinde elektrikler kesildi. İnternet erişiminde de sıkıntı yaşandı

Elektrikler kesildi, hayat felç oldu
elektrik kesintisi,türkiye,metro,hangi illerde elektrikler kesik,

Sıkıntı halen sürüyor. İstanbul'da vatandaşlar metroda mahsur kaldıkları yönünde mesaj atıyor.
METRO SEFERLERİ
Türkiye'nin birçok ilinde meydana gelen elektrik kesintisi, başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hayatı felç etti. İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle Marmaray, metro, tramvay ve hafif metro çalışmadı. Mega kentte yüz binlerce İstanbullu, araçlardan inip yürüdü.
Kesintiye neyin neden olduğu henüz bilinmiyor.
Türkiye genelinde sebebi henüz belli olmayan bir elektrik kesintisi yaşanıyor. Alışveriş merkezleri ve metrolarda da kesinti yaşandığı belirtiliyor.
İstanbul'da yoğunluk nedeniyle Bedaş'ın sitesine de ulaşılamıyor.
HANGİ İLLERDE ELEKTRİKLER KESİK
 İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Kocaeli, Samsun, Diyarbakır, Bursa, Bilecik, Hatay, Samsun, Adana, Kocaeli, Çanakkale, Malatya'dan peş peşe kesinti haberleri geliyor.
 BİRKAÇ SAAT SÜREBİLİR İDDİASI
 Yetkililer sıkıntının birkaç saat sürebileceğini belirtiyor. Yaşanan büyük sıkıntının Türkiye Elektrik İletişim AŞ'nin sisteminde yaşanan bir sorundan kaynaklandığı iddia ediliyor.
 Sistemde genel bir arıza olduğu kaydediliyor.  Güneydoğdu'da kesintiler yaşanıyor. Güneydoğu Anadolu'daki kesintinin DEDAŞ'ın ana trafosundaki sistemin çökmesinden kaynaklandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...