Tgrt Haber
20 Şubat 2024 14:54 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 15:11

"Eşim beni öldürecek" diye ihbarda bulundu, sırra kadem bastı!

Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak kocasının kendisini öldüreceği ihbarında bulunan kadın sırra kadem bastı. Ekipler her yerde 53 yaşındaki kadından bir iz arıyor.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ihbar,sakarya

Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi’nde ikamet eden 53 yaşındaki Leyla Demir, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak eşinin kendisini dövdüğünü ve öldüreceğini söyleyerek yardım istedi. 

EŞYALARI NEHİR KENARINDA BULUNDU

İhbarı alan Adapazarı Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadının yaşadığı eve gitti. Demir'in eşinin ise ekiplere, tartıştıklarını ve karısının evi terk ettiğini söylediği öğrenildi. Leyla Demir’in telefon sinyalini takip eden ekipler, telefonunu ve başörtüsünü evlerinin yakınındaki Sakarya Nehri'nin kenarında buldu. AFAD, JAK ve STK’lardan oluşan ekiple toplamda 47 personel, 11 araç, 4 bot, ve dron ile arama-tarama çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...