Tgrt Haber
28 Şubat 2024 13:45 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 13:46

Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar etmişti! 16 gün sonra acı haber geldi

Adapazarı'nda 12 Şubat'ta eşinin kendisini öldüreceği ihbarında bulunan 53 yaşındaki Leyla Demir'in günler sonra cansız bedeni bulundu.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar etmişti! 16 gün sonra acı haber geldi
sakarya,

Sakarya'da yaşayan 53 yaşındaki Leyla Demir eşinin kendisini öldüreceğini 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirmişti. Günlerdir kayıp olan kadının cansız bedeni Sakarya Nehri'nde tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, 13 Şubat'ta Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi’nde ikamet eden 53 yaşındaki Leyla Demir, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini söyleyerek yardım istedi. İhbarı alan Adapazarı Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadının yaşadığı eve gitti. Demir'in eşinin ekiplere tartıştıklarını ve karısının evi terk ettiğini söylediği öğrenildi. Leyla Demir’in telefon sinyalini takip eden ekipler, telefonunu ve başörtüsünü evlerinin yakınındaki Sakarya Nehri'nin kenarında buldu.

Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar etmişti! 16 gün sonra acı haber geldi - 1. Resim

Sırra kadem basan kadın için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sivil toplum kuruluşları, günlerdir Sakarya Nehri’nde havadan, karadan, su altı ve üstünde çalışma yürüttü. Devam eden çalışmalar neticesinde Demir’in cansız bedeni, telefonu ve başörtüsünün bulunduğu bölgenin yaklaşık 17 kilometre uzaklığında bulunan bir taş ocağı mevkiinde bulundu. Sudan çıkarılan Demir’in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Öte yandan, cansız bedeni nehirde bulunan kadının ihbarı sonrasında gözaltına alınan eşi ise alınan ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Konuya ilişkin soruşturma sürüyor.

Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar etmişti! 16 gün sonra acı haber geldi - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...