Tgrt Haber
09 Şubat 2024 09:42 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 09:51

Kırmızı ışık ihlali yaptı, polisi arayıp kendini ihbar etti

Edirne'de bir iş insanı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda kırmızı ışık ihlali yaptığını fark edince kendisini polise ihbar etti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
Kırmızı ışık ihlali yaptı, polisi arayıp kendini ihbar etti
Edirne,Polis

Edirne'de eski Kırkpınar ağalarından olan iş insanı Mustafa Altunhan, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kalp rahatsızlığı kontrolleri için giderken, yanında bulunan kişiye hastalığı hakkında bilgi verdiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Hastanedeki kontrolünden sonra, Altunhan bu videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Ancak paylaşımın ardından gelen yorumlardan birinde kırmızı ışık ihlali yaptığını öğrenen Altunhan, kendisini 112'ye ihbar etti.

'HATAMI TELAFİ ETMEK İÇİN İHBAR ETTİM'

Polis ekipleri, MOBESE görüntülerini inceledikten sonra Altunhan'ın kırmızı ışık ihlalini tespit ederek kendisine 1506 lira para cezası uyguladı. Altunhan, hatasını kabul ederek sosyal medya hesabından kendisini ihbar ettiği görüntüyü paylaştı ve mahcup olduğunu belirtti. AA muhabirine yaptığı açıklamada, hatasını telafi etmek amacıyla kendisini ihbar ettiğini söyledi.

Kırmızı ışık ihlali yaptı, polisi arayıp kendini ihbar etti - 1. Resim

"ÇOCUKLARIMIZA, TORUNLARIMIZA ÖRNEK OLSUN"

Herkese doğru örnek olmak istediğini belirten Altunhan, "Yorumu görünce üzüldüm, mahcup oldum. Hemen 112'yi aradım, trafiği bağlattım. 'Hata yapmışım, kırmızı ışıkta geçmişim. Lütfen bunun cezasını bana yazın' dedim. Hiçbir suç karşılıksız kalmaz, kalmamalı. Artık olgunlaştık belli yerlere geldik. Çocuklarımız, torunlarımız var onlara örnek olmak için bu davranışı yaptım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...