Tgrt Haber
09 Aralık 2023 18:45 - Güncelleme : 09 Aralık 2023 19:04

Meyve kasalarından 15 kilo esrar çıktı

Güvenlik güçlerinin uyuşturucuyla mücadelesi sürüyor. Tekirdağ’da polisin bir manava düzenlediği operasyonda 15 kilo esrar ele geçirildi. İstanbul Sultangazi’de ise son 4 ayda yapılan uyuşturucu operasyonlarında 28 gözaltı yapıldı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Meyve kasalarından 15 kilo esrar çıktı
tekirdağ,uyuşturucu,manav

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Şeyh Sinan Mahallesi Omurtak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir manavda yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine bir süre bölgede takip sonucu hazırlık yapan narkotik timleri, operasyon için harekete geçti.

Manava düzenlenen operasyonda, narkotik köpeği Larissa, manavdaki arka bölmede bulunan boş meyve kasalarının olduğu alana yoğun tepki göstermesi üzerine o bölgede arama yapıldı. Aramalarda binlerce kasanın altına gizlenmiş karton kutu içerisinde 15 kilo satışa hazır esrar bulunurken, operasyonda H.D. ve Ş.İ. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SULTANGAZİ’DE 28 GÖZALTI

Sultangazi’de son 4 ayda yapılan uyuşturucu operasyonlarında 28 gözaltı yapıldı. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM Güvenlik Büro Amirliği ekiplerinin son 4 ayda düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 28 şüpheli yakalandı.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM Güvenlik Büro Amirliği ekipleri 1 Ağustos - 4 Aralık tarihleri arasında uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyon düzelendi. Operasyonlarda 28 şüpheli yakalanırken 12 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ekiplerin belirlediği adreslere yapılan operasyonlarda, 485 gram kokain, 238,3 gram eroin, 4,38 gram metanfetamin, 505,1 gram esrar olmak üzere toplam bin 232,78 gram uyuşturucu madde, 42 skunk, 3 peçete olarak tabir edilen uyuşturucu ve 51 uyuşturucu hap ele geçirildi. Öte yandan uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı tespit edilen 81 bin 186 lira ve 40 Euro paraya da el konuldu. Bununla beraber 2 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek ve 2 kurusıkı tabanca da ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...