Tgrt Haber

Adalet isteyen teraziye gelsin

27 Mart 2024 14:57 | Güncelleme :27 Mart 2024 16:16

Antalya Belek’ten herkese Merhaba… 

Galatasaray, milli arayı verimli geçirmek adına Belek’te 4 günlük kampa girdi. Bizlerde bavulumuzu hazırlayıp Antlaya yoluna düştük ve Pazartesi gününden itibaren takımı yakından takip ettik. Perşembe günü yani yarın sarı-kırmızılı takım kampa noktayı koyarak İstanbul’a dönüş yapacak. Bu zaman kadar sizlere kamptaki izlenimlerimi anlatmak istiyorum. Milli takımlarında forma giyen futbolcular kampa katılım sağlamadı. Tatil yapamayan milliler, Cumartesi gününe kadar izin yapacaklar. Geriye kalan Galatasaraylı futbolcuların hepsi hatta alt yapıdaki gençlerde kampa katıldı. Geçen sene olduğu gibi Okan Hoca, gençlerle bir hatıra fotoğrafı çekinerek alt yapıya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Kısacası Antalya’da her şey yolunda. Futbolcular ve teknik ekibin aileleri de kampa gelerek kısa bir tatil yaptılar. Galatasaray takımı kalan 8 hafta için birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Temiz eller operasyonu

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur kampta yaptığı açıklamada futbolda temiz eller operasyonuna vurgu yaptı. Yaklaşık 2 yıldır yöneticilik yapan Erden Timur neredeyse her açıklamasında her şey incelesin çağrısında bulunuyor. Kimler neyden korkuyor? Neden Timur’un bu çağrısında kulüpler ya da TFF destek vermiyor? Her hafta farklı tiyatrolar izliyoruz. Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesindeki sevkler neden hala yapılmadı? Bunun üzerine montajlı videolarla algı yapanlar yaşananları unutturmaya mı çalışıyor? Aslında hepsinin cevabını çok net biliyoruz fakat herkes kendi işine geldiği davranmayı tercih ediyor. Bunların önüne geçmek adına Erden Timur’un çağrısına destek verilmeli. Her yönetici, her hakem ve futbolun içerisindeki herkes İNCELENMELİ! Telefonları ve bankaları hesapları dahil tek tek İNCELENMELİ. Özellikle Amerika konumlu videolara talimatın nerden, kimden gitti araştırılmalı. Son olarak şunu mesajı vermek istiyorum; Herkes futbolda adalet istiyor ya güya neden o zaman teraziye gelmiyor?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.