Tgrt Haber
29 Ocak 2017 16:27

Umutlarda uçar gösterime girmeyi bekliyor

Trabzon’da bir avuç genç, ‘Umutlarda uçar’ adlı kısa metrajlı bir film çekerek, bir ilki gerçekleştirdi. Yönetmenliğini Barış Anıl Celep’in gerçekleştirdiği filmde iki ünlü isimde rol alıyor. 11 dakika süren filmde, 25 kişi 5 gün süreyle ter döktü. Yönetmen Barış Anıl Celep, “Filmde, güvercin merakı olan yaşlı bir adamın kızının başına gelen olayları anlatılıyor” dedi. Filmin festivallerde ödül alması bekleniyor.

Umutlarda uçar gösterime girmeyi bekliyor
Umutlarda uçar,Umutlarda uçar kısa film,trabzon

Bir ilkin gerçekleştirildiği  Yönetmenliğini Barış Anıl Celep’in yaptığı filmde ekranlardan tanıdığımız iki ünlü isim Fatih Doğan ve Hilmi Erdem’de yer aldı. 6 kişinin rol aldığı film ekibinin setinde 25 kişi 5 gün süreyle ter döktü. 11 dakika süren kısa metrajlı filmin çekimleri sonunda ortaya çıkan eser, kısa metrajlı film festivallerinde gösterime gireceği öğrenildi. Dram ve aksiyonun birleştiği filmin, kendilerine ödül getireceğini belirten Yönetmen Barış Anıl Celep, “Filmde güvercin merakı olan yaşlı bir adamın kızının başına gelenleri konu aldık. Genç kızın güvercinleri beslediği damdan düşerek geçirdiği kazanın ardındaki drama yer verdik” dedi.

Umutlarda uçar gösterime girmeyi bekliyor

Umutlarda uçar gösterime girmeyi bekliyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...