Tgrt Haber
15 Şubat 2024 09:41 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 10:51

Ali Atay'dan eşi Hazal Kaya hakkında şaşırtan itiraf: Ondan kim korkmaz ki?

Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuğu olan Ali Atay, “Hazal Kaya’dan korkuyor musun?” sorusuna “Hazal’dan kim korkmaz? Hazal’dan korkulur çünkü güçlü bir kadın.” cevabıyla şaşırttı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Hazal Kaya,Ali Atay

Geçtiğimiz günler kızı Süreyya’nın doğum günündeki aile fotoğraflarıyla sosyal medyada trend olan Ali Atay, katıldığı programda Hazal Kaya’yı ilk günkü gibi kıskandığını söyleyerek beklenmedik bir itirafta bulundu.

"HAZAL'DAN KİM KORKMAZ?"

Ahmet Mümtaz Taylan‘ın  “Hazal’dan korkuyor musun?” sorusuna Ali Atay, “Hazal’dan kim korkmaz? Hazal’dan korkulur çünkü güçlü bir kadın. En sevdiğim şey, ilişkilerimde de güçlü insan, ayakta durabilen, istikrarlı, güven veren; bir kadının böyle olması… Evimde böyle bir kadın var.” cevabıyla şaşırttı. 

Ali Atay'dan eşi Hazal Kaya hakkında şaşırtan itiraf: Ondan kim korkmaz ki? - 1. Resim

"SEN LEYLA'NI BULDUN MU?"

Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Sen Leyla’nı buldun mu?” sorusuna cevap veren Ali Atay, “Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leyla’mı buldum. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da… Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar oluşturuyosun; aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle… Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum…” sözleriyle eşine olan sevgisini bir bir anlattı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...