Tgrt Haber
19 Şubat 2024 09:06 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 09:14

BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Oppenheimer zirvedeki yerini korudu

Dün akşam gerçekleşen görkemli törenle BAFTA ödülleri sahiplerini buldu. İzlenme rekoru kıran Oppenheimer filmi geceden 7 ödülle ayrılırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Emma Stone’a gitti. Ayrıca törende Paul Laverty, Filistin için pankart açtı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Oppenheimer zirvedeki yerini korudu
ödül,film

İngiltere'de gerçekleşen ödül töreni BAFTA, gösterişli bir törenle gerçekleşti. Oscar'ın habercisi olarak bilinene BAFTA'ya 7 dalda ödül kazanan Oppenheimer damga vururken, Poor Things filmi de 5 dalda ödül kazandı. 

OPPENHEIMER 7 ÖDÜL ALDI 

Cillian Murphy ve Robert Downey Jr. gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Oppenheimer filmi, toplamda 7 ödül alarak zirveye oturdu. Oppenheimer filmi gecede "En İyi Film", "En İyi Yönetmen", "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü olmak üzere toplamda 7 ödül kazandı. 

BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Oppenheimer zirvedeki yerini korudu - 1. Resim

EMMA STONE EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU 

11 dalda aday gösterilen Poor Things de 5 ödül kazandı. Filmin başrol oyuncusu Emma Stone da performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık gördü. "Mariupol'de 20 Gün" ise en iyi belgesel dalında ödül kazandı. En iyi İngiliz filmi ödülünü ise "The Zone of İnterest" aldı.

BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Oppenheimer zirvedeki yerini korudu - 1. Resim

BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Oppenheimer zirvedeki yerini korudu - 2. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...