Tgrt Haber
11 Kasım 2023 10:03 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 10:07

Düğününe bile katılmamıştı! Murat Cemcir, Ahmet Kural sorularına imalı cevap verdi

Geçtiğimiz aylarda evlenen Ahmet Kural’ın düğününe yakın dostu Murat Cemcir katılmamıştı. Kural ile küs olduğu iddia edilen Murat Cemcir, “Ben LCV olarak çağrıldığım hiç bir yere gitmem. “ dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
Düğününe bile katılmamıştı! Murat Cemcir, Ahmet Kural sorularına imalı cevap verdi
ahmet kural,Murat Cemcir

Kardeş Payı, İşler Güçler ve Düğün Dernek gibi yapımlarda rol alan Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın arasının bir süredir bozuk olduğu iddia edilmişti. Ahmet Kural’ın düğününe dahi katılmayan Murat Cemcir, “Ahmet Kural’ın düğününe neden gitmediniz?” sorusuna ise imalı cevap verdi.

"AHMET ESKİ DOSTUM"

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre, bir dönemin ayrılmaz ikilisi olan Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın küs olduğu iddia edilmişti. Cemcir, ilk kez Ahmet Kural hakkında konuştu. Cemcir, Kural ile ilgili,  "Ahmet çok yetenekli bir komedyen ve eski dostum. Elbette bir araya geliriz" dedi.

Düğününe bile katılmamıştı! Murat Cemcir, Ahmet Kural sorularına imalı cevap verdi

“LCV OLARAK ÇAĞRILDIĞIM HİÇ BİR YERE GİTMEM”

Ahmet Kural'ın düğününe katılmağı hatırlatılan Cemcir, "Ben LCV olarak çağrıldığım hiç bir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Maddi anlaşmazlık söz konusu değil, manevi anlaşmazlıklar olabilir. Ama kardeşler arasında kırgınlık olmaz." sözleriyle akıllarda soru işareti bıraktı.

Kaynak: Sabah.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Erhan11 Kasım 2023 19:30

Ahmet Kural olmasa Murat Cemciri kim tanırdı kim izlerdi merak ediyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...