Tgrt Haber
29 Ocak 2024 11:13 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 11:31

Kıvanç Tatlıtuğ ile boşanma haberlerine ateş püsküren Başak Dizer ilk kez TGRT Haber'e konuştu

Evlendikleri günden itibaren Kıvanç Tatlıtuğ ile boşanma haberleri gündemden düşmeyen Başak Dizer, konu ile ilgili ilk kez TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Bilmedikleriniz programında Yasemin Bozkurt’un sorularını cevapladı. Çıkan haberlere ateş püsküren Dizer, “Bu tarz haberlere artık alıştık çok şaşırmıyoruz” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Başak Dizer,Kıvanç Tatlıtuğ

Son olarak Aile dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist eşi Başak Dizer’in boşanacağı iddiaları üzerine üzerine Yasemin Bozkurt’a konuşan Başak Dizer, iddiaları yalanlarken, çıkan haberlere ise ateş püskürdü.

BAŞAK DİZER BOŞANMA HABERLERİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Kurt Efe adında oğulları olan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ’un boşanma haberleri sonrası Bilmedikleriniz programın sunucusu Yasemin Bozkurt, Başak Dizer ile konuştu ve çıkan iddiaları sordu. Boşanma iddiaları sonrası Bilmedikleriniz programının sunucusu Yasemin Bozkurt'a konuşan Başak Dizer, “Bu tarz haberlere artık alıştık çok şaşırmıyoruz maalesef.. Ben sonuçta mesleğini profesyonel olarak yapan bir oyuncunun eşiyim.  Onun her işiyle gurur duyuyorum, her zaman yanında ve arkasındayım. Ayrıca kendisine buyuk bir hayranlığım var. Ayrıca büyük bir şans ki aynı sektörde çalışıyoruz ve oyuncu partnerleri aynı zamanda benim de iş arkadaşlarım. “ dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile boşanma haberlerine ateş püsküren Başak Dizer ilk kez TGRT Haber'e konuştu

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...