Tgrt Haber
19 Ağustos 2023 09:06 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 09:45

Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu baba oğul oldu! Yeni imajlarına beğeni yağdı

Kuruluş Osman dizisinde rol alan Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu Berber filminde bir araya geldi. Baba ve oğlunu oynayacak iki oyuncunun yeni imajına yorum yağdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu baba oğul oldu! Yeni imajlarına beğeni yağdı
burak özçivit,mert yazıcıoğlu

Netflix için çekilecek Berber filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Mert Yazıcıoğlu ve Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizi için imaj tazeleyen oyuncular, sosyal medya hesaplarından ilk fotoğraflarını paylaştı. Oyuncular kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. 

BURAK ÖZÇİVİT VE MERT YAZICIOĞLU BABA-OĞLU OYNAYACAK 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özçivit, Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu'nun ortağı olduğu yapım şirketinden Berber filmi için teklif aldı. Netflix için çekilecek olan filmin senaryosunu Mehmet Ercan Erdem yazıyor. Özçivit, temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan aksiyon türündeki filmde Mert Yazıcıoğlu ile baba-oğlu oynayacak. 

Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu baba oğul oldu! Yeni imajlarına beğeni yağdı

BURAK ÖZÇİVİT VE MERT YAZICIOĞLU BERBER FİLMİNDE 

Pazartesi günü çekimleri başlanan Berber filmi için imaj yenileyen oyuncular Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu'ndan ilk kare de geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Özçivit, "Sadece işinin ehli bir berber mi yoksa çok daha fazlası mı?" ifadelerini kullandı. 

OYUNCULARIN İMAJI BEĞENİ TOPLADI 

Yeni rolleri için imaj tazeleyen oyuncuların kilo aldığı gözden kaçmadı. Mert Yazıcıoğlu'nun sakal bıraktığı ve saç imajını tazelediğini gören hayranları beğeni yağdırdı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...