Tgrt Haber
04 Şubat 2024 14:13 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 15:03

Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz söz verdik mi yaparız

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışını yaptı. Deprem bölgesindeki şehirleri ayağa kaldırana kadar çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Erdoğan, "Asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçmişken yaraları sarma sözümüzü yerine getiriyoruz. Biz söz verdik mi yaparız" dedi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz söz verdik mi yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Gaziantep

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Resmi açılışını yaptığımız Gaziantep Şehir Hastanesi'nin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Eseri görüyorsunuz, biz söz verdik mi yaparız. Ama böyle yaparız. Öyle laf ola beri gele yok. Gaziantep'e işte böyle eserler yakışır.

680 bin metrekare kapalı alanı bulan hastanemiz, toplam 1875 yatak kapasitesi, 64 ameliyathanesi ile 4 bin 500 araçlık otoparkıyla sizlere hizmet verecektir. Yine bugün burada hastanemize güvenli ve konforlu ulaşımı sağlayacak bağlantı kavşağımızı resmen hizmete açıyoruz. 

Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz söz verdik mi yaparız - 1. Resim

"RANDEVU SIKINTISI ORTADAN KALKACAK"

Öyle bir şehir ki burası bölgenin çekim merkezi olacak. Bu hastanelerimizle bölgede inşallah sıkıntı yaşamayacağız. Gaziantepli kardeşlerimiz artık üst düzey sağlık hizmetinden faydalanacaklar. Birimlerinin bir kısmındaki donanım ve personel eksikler giderilince randevu konusundaki sıkıntılar da ortadan kalkacaktır. Sağlık Bakanlığımızın kısa sürede tüm bunları çözeceğine inanıyorum.

Gaziantep Şehir Hastanesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz söz verdik mi yaparız - 2. Resim

DEPREMZEDELERE KONUTLAR TESLİM EDİLECEK

Bugün İslahiye'ye gidecektik ancak aşırı sisten ötürü bakan arkadaşlarımı oraya gönderdim. Bağlantı yoluyla oradaki açılışlarımızı da yapacağız. Deprem konutlarımızın kura çekimi ve anahtar teslimlerini gerçekleştireceğiz. 53 binin üzerinde hayatını kaybeden vatandaşımızı rahmetle yadediyorum. 14 milyon insanı etkileyen asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçmişken yaraları sarma sözümüzü yerine getiriyoruz. Hak sahiplerine ilk konutlarını teslim ediyoruz.

"DURUP DİNLENMEK YOK"

Deprem şehirlerimizi, altyapısıyla üstyapısıyla, şehir merkezi ve kırsalıyla tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz.

14 milyon insanı etkileyen asrın afetinin üzerinden 1 yıl geçmişken yaraları sarma sözümüzü hızla yerine getiriyoruz.

YEREL SEÇİM MESAJI

31 Mart akşamına hazır mıyız? Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları durmadan çalışmaya var mıyız? Cumhur İttifakı olarak Gaziantep'te el ele, gönül gönüle vererek dayanışma içinde yeni bir dönemi başlatacağız. Hükümet ve belediyeler olarak yaptığımız yatırımlarla şehrin gelişmesine destek vermeyi sürdürüyoruz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...