Tgrt Haber
21 Ağustos 2017 13:20

Torbalı'daki yeni devlet hastanesi hizmete girdi

İzmir'in Torbalı ilçesinde, 70 bin metrekare arsa üzerine yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Torbalı'daki yeni devlet hastanesi hizmete girdi
izmir,,hastane açılışı,

7 Temmuz 2014 yılında temeli atılan ve 70 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Torbalı Devlet Hastanesinde çalışmalar tamamlandı. 250 yataklı yeni devlet hastanesi, her branştan uzman hekimlerle beraber hastalara hizmet vermeye başladı. Yeni devlet hastanesi, Küçük Menderes Havzasının en büyük ve en teknolojik hastanesi olarak nitelendirilirken, acil servise ilk gün 500 hastanın kaydı yapıldı. Hastanede toplamda 300 personelin hizmet vereceği ifade edilirken, yeni devlet hastanesinin ilk ziyaretçileri arasında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de vardı. AK Parti Torbalı İlçe Başkanıyla birlikte tüm poliklinikleri gezen Başkan Görmez, burada yatan hastalarla sohbet etti. Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu’dan işleyişle alakalı bilgi alan Görmez, yeni bir devlet hastanesinin Torbalı’nın en ciddi ihtiyaçlarının başında geldiğini vurguladı. Görmez, "Torbalı’da böylesi modern ve donanımlı bir devlet hastanesinin hizmet vermeye başladığını görmek bu ilçede yaşayan herkesin ortak rüyası, ortak temennisiydi. Bugün bu rüyanın gerçekleşmesine tanık olmuş bulunuyoruz. Bu uğurda bizlere destek veren; Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’a, hastane arsasının Sağlık Bakanlığına devrine gözünü kırpmadan olur veren Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu’na ve AK Parti Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Artık Torbalı’ya yakışan, halkımızın daha nezih bir ortamda sağlık hizmeti alacağı diğer ilçelerde örneği olmayan bir hastanemiz var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...