Tgrt Haber
26 Temmuz 2016 00:21

Alanyaspor'da çifte transfer

Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor, Çek kaleci Zdenek Zlamal ve İranlı forvet Sajjad Shahbazzadeh'i transfer etti.

Alanyaspor'da çifte transfer
alanya, transfer,

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor'un transfer gündeminin yoğun geçtiğini söyledi. Takımın Davraz'daki ilk kamp çalışmasını tamamladığını hatırlatan Çavuşoğlu, 28 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda ikinci etabın başlayacağını anlattı.

Çavuşoğlu, sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, "Öncelikle İran'dan transferimiz Sajjad Shahbazzadeh ile görüşmüştük ama kulübü Esteghlal ile ilgili bonservis sıkıntımız vardı. Onu da kendisi giderdi. Kardeşimizin, Alanyaspor'a çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisine birçok takım talep olmasına rağmen Alanyaspor'u tercih etti." dedi.

Transferlerden bir diğerini de kaleci mevkisine yaptıklarını dile getiren Çavuşoğlu, Zlamal'ın Alanyaspor'a katkı sağlayacağını vurguladı.

Başkan Çavuşoğlu, transferi henüz tamamlamadıklarını dile getirerek, kamp raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak oyuncularının olacağını da sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...