Tgrt Haber
21 Ocak 2024 10:01 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 10:15

Ali Koç'tan Tuzlaspor'a 'Fırıldak Ali' şikayeti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tuzlaspor yöneticilerinden şikâyetçi oldu. Başkan Koç'un kamuoyu önünde hedef gösterildiği ve itibarının kasıtlı olarak zedelendiği belirtildi.

Ali Koç'tan Tuzlaspor'a 'Fırıldak Ali' şikayeti
tuzla,fenerbahçe

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Tuzlaspor Kulübü'nün "Fırıldak Ali" ifadeleriyle yayımladığı açıklama sebebiyle kulüp yöneticilerinden şikayetçi oldu.

"KASITLI OLARAK ZEDELENDİ"

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen dilekçede, 1. Lig kulübünün geçtiğimiz kasım ayında sosyal medya hesabından "Fırıldak Ali" ifadeleriyle yayımladığı açıklamada, Başkan Koç'un kamuoyu önünde hedef gösterildiği ve itibarının kasıtlı olarak zedelendiğine dikkat çekildi.

Tuzlaspor yönetim kurulu üyelerine "iftira" ve "hakaret" suçundan başlatılan soruşturma, Koç'un ikametinin Beykoz'da olması sebebiyle Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Tuzlaspor "Fırıldak Ali" başlıklı bir basın açıklaması yapmıştı. 

Resim

Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...