Tgrt Haber
19 Şubat 2024 21:09 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 21:19

Yayın İhale Komisyonu toplandı!

Yayın İhale Komisyonu yayın ihalesine teklif veren Saran Medya temsilcilerini toplantıya davet ederek ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
Yayın İhale Komisyonu toplandı!
TFF,Kulüpler Birliği,Yayın İhalesi Komisyonu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Süper Lig ve 1. Lig Yayın İhale Komisyonu, TFF'nin Levent'te bulunan binasında bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.

Yayın İhale Komisyonu toplandı! - 1. Resim

MEHMET BÜYÜKEKŞİ TOPLANTIYA KATILDI

TFF'den yapılan açıklamaya göre toplantıda, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Dursun Özbek ile RAMS Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ'ın yanı sıra TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile TFF yöneticileri yer aldı.

Yayın İhale Komisyonu toplandı! - 2. Resim

SARAN MEDYA'DA TOPLANTIYA KATILDI

Görüşmede, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarına ilişkin Süper Lig ve 1. Lig müsabakaları yayın haklarının devri için verilen teklifler komisyon tarafından incelendi. Bu kapsamda Yayın İhale Komisyonu, yayın ihalesine teklif veren Saran Medya temsilcilerini toplantıya davet ederek ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...