Tgrt Haber
08 Kasım 2023 13:05 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 13:06

Samsung, 5 modelin fişini çekti: İşte güncelleme desteği sona eren cihazlar

Samsung, bir dönem popüler olan 5 tablet ve telefon için güncelleme desteğini sonlandırdı. İşte artık güncelleme almayacak modeller.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
Samsung, 5 modelin fişini çekti: İşte güncelleme desteği sona eren cihazlar
samsung,güncelleme

Samsung, tıpkı Apple gibi cihazlarına uzun süre güncelleme desteği sunuyor. Bu konuda cömert davranan teknoloji devi, artık miadı dolan cihazlar için de güncelleme desteğini sonlandırıyor. 

Kısa süre önce Samsung, bir zamanlar popüler olan beş telefon ve tableti için yeni yazılım güncellemesi yayınlamayacağını duyurdu. Bu, cihazların artık yeni bir özellik almayacağı ve desteğinin de sona erdiği anlamına geliyor. Peki hangi modeller için güncelleme desteği bitti?

SAMSUNG, 5 MODELİN GÜNCELLEME DESTEĞİNİ SONLANDIRDI

Desteği sonlanan cihazlar arasında şirketin ilk nesil katlanabilir telefonu yer alıyor. Galaxy Fold artık yeni bir güncelleme almayacak. 

Diğer yandan uygun fiyatlı modellerden; Galaxy A20s, Galaxy A30s, Galaxy A50s ve Galaxy A70s’in yanı sıra, Galaxy Tab Active Pro da artık güncellenmeyecek.

Samsung, 5 modelin fişini çekti: İşte güncelleme desteği sona eren cihazlar

Öte yandan Samsung, Galaxy M serisinin iki popüler modelinden, Galaxy M22 ve M52 5G için de güncelleme sıklığını azaltıyor. Bu cihazlar önümüzdeki yıl sadece iki yazılım güncellemesi alacak. Yani söz konusu cihazlar Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini de alamayacak.

Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...