Tgrt Haber
28 Nisan 2022 23:48 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 00:08

Son dakika: WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a neden erişemiyorum?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir süredir erişim sorunu yaşanıyor. Hatanın kaynağı henüz belirlenemez iken, kullanıcılar çeşitli sorunlar bildirdi.

Son dakika: WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a neden erişemiyorum?

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'a erişim sorunları yaşanıyor. WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor? WhatsApp Web neden açılmıyor? İşte son gelen raporlar...

Kullanıcıların bir kısmı son saatlerde mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta erişim sorunları yaşamaya başladı. Raporlara göre bazı kullanıcılar WhatsApp Web'e giremezken, bazı kullanıcılar ise mesajların gitmediğini belirtti. Sorunun kaynağı ise henüz açıklanmadı.

WHATSAPP MESAJLARI GİTMİYOR

Kullanıcıların, uygulamalar ile ilgili anlık şikayet bildirdikleri Dowdetector'ün verilerine göre WhatsApp'ta son birkaç saattir bazı sorunlar var.

Son dakika: WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a neden erişemiyorum?

Daha önce de birkaç kez erişim sorunu yaşanan platformun, bu kez masaüstü ve mobil uygulamalarında sorun yaşanıyor. Mesajlar karşı tarafa iletilemezken, diğer yandan masaüstünden de uygulamaya girişte bazı erişim sorunları mevcut.

Şu anda resmi olarak henüz bir açıklama gelmedi. Ancak kullanıcıların yüzde 50'si sunucu, yüzde 38'i mesaj gönderme ve yüzde 12'si de ileti almayla ilgili sorun yaşıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
GULSAH DOGAN 29 Nisan 2022 00:50

YARARLI BİLGİLER VERİYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN

Sonraki Haber Yükleniyor...