Tgrt Haber
19 Temmuz 2023 23:25 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 00:03

Whatsapp çöktü mü? Milyonlarca kullanıcı aynı hatayla karşılaşıyor 

Milyonlarca Whatsapp kullanıcısı mesajlarının iletilmemesi ve geç iletilmesiyle ilgili sorun yaşıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısına yeni bir erişim sorunla çıktı. Kullanıcılar sorunla ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Sorun yaşayan vatandaşlar "19 Temmuz'da WhatsApp çöktü mü? Mesaj gönderilemiyor mu? Sorun var mı?" gibi araştırmaları yoğunlaştırmış durumda.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Whatsapp çöktü mü? Milyonlarca kullanıcı aynı hatayla karşılaşıyor 
Whatsapp,mesaj,kullanıcı,hata,çöktü

Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılarına erişim sorunlarıyla çıkmaya devam ediyor. Sosyal medyada birçok kullanıcı, WhatsApp'ın mobil, web ve masaüstü sürümlerinde son görülme ve mesaj gönderme konusunda sorunlar yaşadığını belirtiyor.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Dünya genelinde yaşandığı belirtilen bu sorunun kaynağı henüz bilinmezken WhatsApp'tan konuya ilişkin resmi bir açıklama geldi. Şirket, yaptığı açıklamada, "WhatsApp ile bağlantı sorunlarını çözmek için hızla çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede sizi buradan bilgilendireceğiz" ifadelerine yer verdi. 

https://twitter.com/WhatsApp/status/1681766912978563073

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA  

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Whatsapp'taki erişim sorunu ile ilgli yaptığı açıklamada, "Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Durum Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip edilmektedir" ifadelerini kullandı. 

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...