Tgrt Haber
04 May 2021 12:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Bill Gates boşanıyor

Mutlu ve uzun evliliğin sırları ile ilgili geçtiğimiz haftalarda tavsiyeler veren Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates boşanma kararı aldı. Gates, o kararı Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla herkese duyurdu. Bill Gates, paylaşımında 'İlişkimiz üzerinde epey düşündükten sonra evliliğimizi bitirme kararı aldık' ifadelerini kullandı.

Bill Gates boşanıyor
bill gates

Bill Gates, boşanma kararını Twitter hesabından, "İlişkimiz üzerinde epey düşündükten sonra evliliğimizi bitirme kararı aldık." açıklamasıyla duyurdu.

 

27 yıllık evlilikleri boyunca 3 çocuk yetiştirdiklerini, dünyanın her yerinde insanlara kurdukları vakıf ile sağlıklı ve üretken hayatlar sürmeleri için yardım ettiklerini ve bu misyonlarının devam edeceğini belirten Gates, "Ancak hayatımızın sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimizi düşünmüyoruz." ifadesini kullandı.

 

Bill Gates boşanıyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...