Tgrt Haber
19 Mart 2024 12:50 - Güncelleme : 25 Mart 2024 09:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede? 19 Mart Recep Tayyip Erdoğan'ın programı

31 Mart yerel seçimine kısa süre kala vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programını araştırdı. Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarına son hızla devam ederken programı oldukça yoğun ilerliyor. Vatandaşların gündeminde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün nerede olduğu yer aldı. İşte programı....

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede? 19 Mart Recep Tayyip Erdoğan'ın programı

Yerel seçime az bir süre kala vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programını araştırmaya başladı. Seçim çalışmalarının ve ziyaretlerinin son hızla devam etmesiyle beraber bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nerede olacağı da merak konusu oldu. İşte 19 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Mart günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne canlı bağlantı yaparak katılacak. 15.00'da ise Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katılacak ve ardından 16.00'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde Toplu Açılış Töreni'nde yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da şoför esnafı ile iftar yaparak programını sonlandıracak.

31 MART YEREL SEÇİMİNE KAÇ GÜN KALDI?

19 Mart itibarıyla yerel seçime 11 gün kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün nerede? 19 Mart Recep Tayyip Erdoğan'ın programı - 1. Resim

SEÇİM YASAKLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

31 Mart yerel seçim propagandası ve yasakları 21 Mart'ta başlatacak. Yerel seçim propagandası 30 Mart günü saat 18.00'de bitecek ve seçim yasakları 31 Mart günü saat 23.59'da sona erecektir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...