Tgrt Haber
12 Şubat 2024 14:12 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 14:16

Merakla beklenen Deadpool 3'ten ilk fragman geldi: Filmin ismi de değiştirildi

Deadpool 3 ismiyle çıkış yapması beklenen film, "Deadpool & Wolverine" adıyla vizyona girecek. İlk fragman yayınlanırken, filmin yayın tarihi de netleşti.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Merakla beklenen Deadpool 3'ten ilk fragman geldi: Filmin ismi de değiştirildi
deadpool ve wolverine,film,sinema

Sinema dünyasına damga vuran Deadpool, yeni adı ve yeni karakterle bir kez daha izleyicinin karşısına çıkacak. Yılın en iyi komedi filmi olması beklenen "Deadpool & Wolverine", yeni adı ve frgamanıyla ilk kez karşımıza çıktı.

Hem Disney hem Marvel, Ryan Reynolds'ın başrolde yer aldığı 3. Deadpool filminin merakla beklenen fragmanını YouTube'da yayınladı.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Marvel Sinematik Evreni'nin marka yüzü Avegers'ın görüntüleri izletilen Wade'in kendisini "Marvel Evreni'nin İsa'sı" ilan edip harekete geçmesiyle birlikte kesin olarak anlıyoruz ki Deadpool, en son on yıl önce en son gördüğümüz birçok karakterden gelen cameo'larla birlikte Fox & X-Men evrenini kesin olarak bitirmek üzere. Olayların nereye varacağını ise tahmin etmek mümkün değil!

Merakla beklenen Deadpool 3'ten ilk fragman geldi: Filmin ismi de değiştirildi - 1. Resim

Öte yandan beyazperde'nin aktardığına göre filmde Reynolds ve Jakman'ın dışında, Vanessa rolüne geri dönen Morena Baccarin, Negasonic Teenage Warhead rolüne geri dönen Brianna Hildebrand, Elektra rolüne geri dönen Jennifer Garner, Blind Al olarak geri dönen Leslie Uggams, Dopinder olarak geri dönen Karan Soni de rol alıyor. Kadroya yeni katılanlar arasında ise Emma Corrin ve Matthew Macfadyen yer alıyor.

İLK POSTER DE PAYLAŞILDI

Fragmanın yanı sıra filmin ilk posteri de paylaşıldı. Karakterlerinin logolarını işaret eden kalpli arkadaş kolyelerin yer aldığı ve "Best Friends" (En İyi Arkadaşlar) yazan postere aşağıdan göz atabilirsiniz:

Merakla beklenen "Deadpool & Wolverine" 26 Temmuz'da izleyici ile buluşacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...