Tgrt Haber
15 May 2017 16:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı | 15 Mayıs 2017 On Numara Sonucunu ÖĞREN

On Numara sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından her Pazartesi günü gerçekleştirilen On Numara sonucu merakla bekleniyordu ve belli oldu. On Numara sonuçlarını ve detaylarını haberimizde yer alıyor.

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı | 15 Mayıs 2017 On Numara Sonucunu ÖĞREN
on numara sonuçları, on numara sonucu, on numara mpi, on numara öğren, on numara sonucu öğren,on numara sonuçları,15 mayıs on numara sonuçları,

On Numara sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından her  Pazartesi günü gerçekleştirilen On Numara sonucu merakla bekleniyordu ve belli oldu. On Numara sonuçları ve detayları haberimizde yer alıyor. On Numara sonuçlarına haberimizde yer alan bağlantıdan açıklandığı an ulaşabilirsiniz.Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara çekilişinin sonuçları belli oldu. İşte bu haftanın On Numara çekilişi sonuçları...

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı | 15 Mayıs 2017 On Numara Sonucunu ÖĞREN

ON NUMARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 ON NUMARA GEÇEN HAFTA (8 MAYIS) SONUÇLARI

On Numara’da şanslı numaralar; 08, 10, 12, 13, 15, 16, 17, 26, 27, 31, 33, 35, 38, 43, 49, 53, 54, 57, 59, 61, 76 ve 78 oldu. Antalya Muratpaşa ve Kütahya Simav’dan on bilen 2 kişi 144.646,80’er TL ikramiye kazandı. 9 bilen 84 kişi 2.296,80’er TL, 8 bilen 1.537 kişi 125,55’er TL, 7 bilen 16.540 kişi 22,20’şer TL, 6 bilen 100.707 kişi 3,85’er TL ve hiç bilemeyen 148.804 kişi de 3,35’er TL ikramiye kazandı.

ON NUMARA NASIL OYNANIR? ON NUMARA NEDİR?

Milli Piyango İdaremizce 06.08.2002 tarihinden itibaren yeni bir on-line Sayısal Oyun daha oynatılmaya başlatılmıştır.

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,

10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.

On Numara oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.

On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.

On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye’nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu’dur.

ON NUMARA İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER
 
On Numara çekilişine 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış olsalar dahi ikramiye ödemesi alamazlar. On Numara çekilişlerinde dağıtımı yapılacak olan ikramiye tutarları, o hafta içindeki çekilişten elde edilen hasılat üzerinden hesaplanır. Çekilen numaraları bir grup içinde bilen çıkmadığı takdirde, bu grup için belirlenen ikramiye tutarı üst grubun ikramiye tutarına dahil edilir. Çekilişin gerçekleştirildiği hafta 10 bilen çıkmazsa bu gruba ait ikramiye bir sonraki haftaya devredilir ve 10 bilen talihlilere dağıtılır. 
 Çekiliş için alınacak olan biletlerin, Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilmiş bayilerden alınması gereklidir. Yetkisi bulunmayan yerlerden alınacak biletler için ikramiye ödemesi yapılmaz. 
On Numara kuponunun arka yüzüne ad ve soyad yazılıp imza atılmalıdır. Yapılacak bu işlem ile ikramiye kazanılması durumunda, ikramiyenin kazanıldığının ispatı daha kolay olacaktır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...