Tgrt Haber
06 Ekim 2022 09:01 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 14:01

Seçtiğiniz değerli taş kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor: İşte karakter okuyan değerli taşlar ve anlamları

Bazı taşların insanlar üzerinde birtakım enerjiye sahip olduğunu duymuşsunuzdur. Bu enerji çoğu zaman olumlu olsa da kişinin tercihine göre şekillenebiliyor. Ancak taşları mücevherle karıştırmamak gerekiyor çünkü bu testte mantıktan çok sezgiyle yapılan seçimler önem taşıyor. Şimdi en sevdiğiniz değerli taşı seçin ve aşağıdaki numaralardan kişilik analizinize bakın...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Seçtiğiniz değerli taş kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor: İşte karakter okuyan değerli taşlar ve anlamları
taş,mücevher,test,karakter,kişilik

Değerli taşlar özellikle kadınlar için önemli bir yer tutsa da günümüzde birçok erkeğin kolunda ve boynunda değerli taşlardan yapılmış takılar görebilmek mümkün. Kimisi farkında olmadan kimisinin isteyerek aldığı bu taşlar kişi enerjisi üzerinde önemli bir yer tutuyor. Öyle ki seçimlerinizi bile etkileyebiliyor. Peki sizin değerli taşınıız hangisi? Şimdi kendinize en yakın olan taşı seçin ve aşağıdaki analizleri okuyun…

Seçtiğiniz değerli taş kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor: İşte karakter okuyan değerli taşlar ve anlamları

1. KAPLAN GÖZÜ TAŞI

Anılar sizin için son derece önemli. Size mutluluk hissi veren şeylere tutunarak yaşadığınızı söylemek yanlış olmaz. Güçlü bir hafızaya sahip olmanız da çok şaşırtıcı olmasa gerek. Çok erken yaşlardaki anıları bile hatırlayabiliyor ve o günleri özlüyor olmanız ise tesadüf değil. Ancak biraz daha günümüze odaklanmalı ve geçmişi sadece zamanı geldiğinde yad etmelisiniz. Aksi takdirde hayatınızı duygusal bir boşlukta geçirebilirsiniz.

2. PİRİT TAŞI

Yeni fikirler ve yeni konseptler geliştirmeye çok açık bir yapınız bulunuyor. Hareketsiz oturmak ya da sabit şeyler yapmak karakterinize hiç uymayan bir durum. Yeni oluşumların, yeni toplulukların içinde olmayı çok seviyor olsanız da arada kendinizi dinlemeye de ihtiyaç duyabiliyorsunuz. Dinlenmek ve arada kısa tatil kaçamakları ruhunuza en iyi gelen şeyler olabilir.

3. SİTRİN TAŞI

Garantici bir insansınız ve zaman sizin için çok önemli. Yaptığınız her şeyi bir amacı olduğundan ve boşuna olmadığından emin olduğunuzda yapmak istiyorsunuz. Ayrıca insanların geç kalmasına dayanamayan ve çok dakik bir yapınız olduğu da kuvvetle muhtemel. Bu durum başarınızı bir seviye daha yukarı çekse de kontrolcülüğünü bazen sizi yorabiliyor.

4. LAPİS LAZULİ

Dünyaya geniş açıdan bakan genel olarak iyimser ve açık görüşlünüz. Bununla birlikte sezgileriniz son derece güçlü olduğundan genelde isabetli kararlar veriyorsunuz. Etrafınızla çok ilgilenmeyen kendi halinizde bir yapınız olsa da eğlenmeyi ve hayata tutunmayı seviyorsunuz. Ailenize ve sevdiklerinize düşkünsünlüğünüz bazen fazla duygusal davranmanıza neden oluyor.

5. JASPER TAŞI

Romantizm sizin ikinci adınız. Özverili ve çoğu zaman karşılık beklemeden vermeyi seven bir kişiliğiniz var. Zor ama güçlü bir sevgiye sahipsiniz. Kırılması zor bir insansınız ancak sabrınız zorlandığında tüm gemileri yakmak gibi bir huyunuz var. Tek başına kendinize yetebilecek güçtesiniz.

6. MALAKİT TAŞI

İnsanları seven ve güvenen bir yapınız var. Onları etrafınızda toplamayı ve samimi ilişkiler kurmaktan seviyorsunuz. İyi niyetiniz bazen üzülmenize yol açsa da iyi olmanın ruhunuza kattığı değeri biliyor ve asla vazgeçmiyorsunuz. Durumları analiz etme konusunda da gayet iyisiniz. Fakat biraz daha temkinli olmanızda fayda var.

Tesla'nın taşların enerjisiyle ilgili felsesi: “Eğer evrenin sırlarını öğrenmek isterseniz her şeyi; enerji, titreşim ve frekans olarak düşünün.” 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Byq 9 Ocak 2023 00:20

3

Sonraki Haber Yükleniyor...