Tgrt Haber
02 May 2020 09:25

WhatsApp'tan 8 Kişilik Görüntülü Konuşma Özelliği

Hayatımızın bir parçası haline gelen telefon ve onun en meşhur uygulaması Whatsapp yeni bir özellikle yine kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. WhatsApp, "8 Kişilik Görüntülü Konuşma Özelliği"ni yeni güncelleme ile tüm kullanıcıların ilgisine sundu. İşte Whatsapp'la ilgili merak edilen o özellik...

WhatsApp'tan 8 Kişilik Görüntülü Konuşma Özelliği
whatsaap,WhatsApp&tt2;tan 8 Kişilik Görüntülü Konuşma Özelliği,WhatsApp Messenger,WhatsApp konferans,WhatsApp görüntülü sohbet,Whatsapp yeni özellik

Dünyada 3 milyara yakın kullanıcısı olan anlık mesajlaşma servisi WhatsApp, 4 kişilik görüntülü konuşma imkanını 8 kişiye çıkartan güncellemelerini yayınladı.

Whatsappla görüntülü 8 kişi konuşma
Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma servisi kabul edilen WhatsApp messenger, koronavirüs salgını sebebiyle insanlar arasındaki iletişimi artırmak için uzun süredir yeni özellikler üzerinde çalışıyordu. 

Üzerinde çalışılan bu yeni özelliklerden biriyse görüntülü konferans çağrılarını içeriyordu. WhatsApp’ta grup video konferans yapma imkânı bulunuyordu fakat bu konuşmalar en fazla 4 katılımcıya kadar destekleniyordu.

Whatsapp görüntülü konuşma

2020 yılında yayınladıkları en son 2.20.50 sürümüyle birlikteyse grup video konferansta desteklenen katılımcı sayısı iki katına çıkmış oldu. Böylece WhatsApp kullanıcıları, evlerinde kalmak zorunda oldukları karantina günlerinde sosyal hayatlarına bir nebze olsun dostları ve arkadaşları ile aynı anda görüşme yaparak devam edebilecekler.

WhatsApp’ın 2.20.50 sürümüyle birlikte iOS 13 kullanıcıları için görsel iyileştirmeler yapıldı.

WhatsApp uygulamasında artık video konferansı birçok arkadaşı veya dostları ile aynı anda gerçekleştirebilecek olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

Yorum kısmında değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...