Tgrt Haber
04 Aralık 2021 11:43

Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? Ece Sükan nereli, hangi dizilerde oynadı, boyu kaç?

"Ece Sükan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ece Sükan'ın boyu kaç, hangi dizilerde oynadı?" soruları gündemde. İbrahim Kutluay ile çıkan aşk iddialarının üzerine, Ece Sükan'ın hayatı ve yer aldığı projeler araştırılmaya devam ediyor. "Türk sokak stili yıldızı" olarak bilinen Ece Sükan'a dair merak edilenler...

Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? Ece Sükan nereli, hangi dizilerde oynadı, boyu kaç?
ece sükan,ibrahim kutluay,aşk,basketbol,moda

"Ece Sükan kaç yaşında, boyu kaç?" sorularının cevabı araştırılıyor. Ünlü oyuncu ve modacı Ece Sükan, uzun yıllardır hem moda endüstrisinin içinde, hem de kamera önü ve arkası deneyimleri ile adından sık sık söz ettiren isimlerden. Peki, Ece Sükan kimdir, ne mezunu, boyu ve kilosu kaç? Haberimizde...

ECE SÜKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1977 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Ece Sükan, ilkokul, ortaokul ve liseyi TED Ankara Koleji’nde tamamlamıştır ve bunun yanı sıra piyano dersleri almıştır. Çocukluk yıllarında TRT’de uzun süre Kayahan’la "Cumartesiden Cumartesiye" adlı programda sunuculuk yapan Sükan, "Uzun Çoraplı Pippi", "Susam Sokağı" gibi çizgi filmlere seslendirme yaptmıştır. 

Ankara Devlet Opera Balesi’nde 3 yıl bale eğitimi alan ve burada 2 yıl da oyunlarda yer alan Ece Sükan, 1998 yılında ODTÜ psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Best Model of Turkey 1998 yarışmasında üçüncülük kazanan Sükan, kariyer yolculuğuna profesyonel mankenlik yaparak devam etmiştir. NewYork’da "Fashion Institute of Technology" adlı okulda eğitimler alan Ece Sükan, öğrencilik yıllarında bir radyoda DJ’lik yapmıştır ve mezun olduktan sonra hayatını İstanbul’da kurmuştur. Modellik yapmaya devam ederken, bir moda dergisinde moda editörlüğü yapmaya devam etmiştir.

Moda tasarımcısı Ümit Benan ile 2014 yılında dünyaevine giren Ece Sükan, 2017 yılının son aylarında boşanmıştır.

10 yıldır ekranlardan uzak olan Ece Sükan, Gülperi adlı dizi ile televizyon dünyasına geri dönmüştür ve dizide bir kız çocuk sahibi, kendi gibi avukat olan ve Timuçin Esen’in canlandırdığı Avukat Kadir Aydın’ın hırslı, dominant ve hırslı karısı Şeyma karakterini canlandırmıştır.

Ece Sükan, 1.77 metre boyunda ve 62 kilodur.

Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? Ece Sükan nereli, hangi dizilerde oynadı, boyu kaç?

2009-2012 yılları arasında Vogue Türkiye’nin moda danışmanı olarak da görev yapan Sükan, özel projeler için kamera karşısına geçen global bir stil ikonudur. Aynı zamanda moda yazarlığı yapmaya devam etmektedir. 

Son günlerde, milli eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile birliktelik iddiaları sebebiyle gündeme gelen Ece Sükan'dan konuya dair henüz bir açıklama gelmedi. 

ECE SÜKAN'IN YER ALDIĞI PROEJELER

  • Gülperi 
  • Kızım Nerede
  • Avrupa Yakası
  • Aşk Yakar
  • 24 Saat 
  • Haziran Gecesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...