Tgrt Haber
03 Aralık 2021 16:35

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında? Demet Özdemir nereli, hangi dizilerde oynadı?

"Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?" soruları gündemde! İbrahim Selim'in programına konuk olan Demet Özdemir'in hayatı, programda yaptığı açıklamalar ile birlikte araştırılmaya başladı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in boyu, kilosu ve kendisi ile ilgili merak edilen her şey haberimizde...

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında? Demet Özdemir nereli, hangi dizilerde oynadı?
demet özdemir,demet özdemir kimdir,ibrahim selim,youtube

Son dönemde sık sık gündeme gelen ve başarılı projeleri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, İbrahim Selim'in programına konuk oldu ve bilinmeyenlerini anlattı. Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan Demet Özdemir; Erkenci Kuş, Çilek Kokusu, Doğduğun Ev Kaderindir gibi popüler dizilerde yer almıştır. Ayrıca farklı markaların da reklam yüzü olan Demet Özdemir'in hayatı ve yer aldığı projeler araştırılmaya devam etmektedir. Peki, Demet Özdemir kaç yaşında, nereli? Haberimizde!

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

26 Şubat 1992'de Kocaeli'de dünyaya gelen Demet Özdemir, günümüz itibari ile 29 yaşındadır. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Özdemir, anne ve babasının ayrılığı üzerine; annesi ve ablası ile İstanbul'a taşınarak bir hayat kurmuştur. 

Demet Özdemir, kariyer yolculuğuna Bengü'nün dans ekibinde yer alarak başlamış; sonrasında Efes Kızları kadrosuna dahil olmuştur. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi alan Özdemir, Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde oynamıştır.

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında? Demet Özdemir nereli, hangi dizilerde oynadı?

Demet Özdemir, 2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırarak ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Daha sonra, "Kurt Seyit ve Şura", "Tut Sözünü" adlı sinema filminde yer alan Özdemir, Çilek Kokusu'nda başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Sen Kiminle Dans Ediyorsun, No:309, Erkenci Kuş gibi sevilen projelerde de yer alan ve adını duyurmaya devam eden Demet Özdemir, son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde baş rolü canlandırmıştır. Demet Özdemir Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Ortadoğunun en prestijli ödül töreni olan Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır ve daha nice ödülün sahibi olmuştur. 

Demet Özdemir, 2019 yılında Pantene Türkiye'nin marka elçisi olmuştur ve kariyer basamaklarını çıkmaya devam etmektedir. 

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında? Demet Özdemir nereli, hangi dizilerde oynadı?

DEMET ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMASI

İbrahim Selim'in programına konuk olan Demet Özdemir:

"Arkadaşlarıma nasihat vermek konusunda çok gerçekçi ve dürüstüm. Bazen insanları kırabiliyorum ama uzun vadede insanlar üzerinde olumlu sonuçlar doğurabiliyor. Bu yüzden hislerime çok güveniyorum. ve genelde de doğru çıkar.

Seni seviyorum yerine ‘iyi ki varsın’ cümlesini tercih ederim. Çok kıskancımdır ama belli etmem. Hemen reaksiyon veririm ama kısa sürede bunun yersiz bir duygu olduğunu hemen fark ederim." diyerek kendine dair az bilinenleri izleyiciler ile paylaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...