Tgrt Haber
20 May 2022 12:03 - Güncelleme : 20 May 2022 12:11

Op. Dr. Mehmet Bekir Şen kimdir?

Op. Dr. Mehmet Bekir Şen Hatay Antakya’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden dereceyle mezun oldu. İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisasını aldı.

Op. Dr. Mehmet Bekir Şen kimdir?
Mehmet Bekir Şen kimdir

Uzmanlık sonrasında bilgisini ve kültürünü arttırmak amacıyla İngiltere’de King’s Collage of London, The Fetal Medicine Centre Perinatoloji Departmanında çalıştı. Kozmetik Jinekoloji alanında eğitimler aldı. Amerika’da ve İngiltere’de genital estetik üzerine aldığı eğitimlerle çalışmalarını ve deneyimlerini artırdı.

Ayrıca cinsel terapi vajinismus ve genital estetik üzerine aldığı diğer eğitimler bulunmaktadır. Yurt dışı çalışmalarından sonra Türkiye’ye dönerek Antalya’da kendi özel kliniğini kurdu. Özellikle Kozmetik Jinekoloji ve Genital Estetik, Gebelik Takibi ve Doğum alanlarıyla ilgilenmektedir.

2022 Ocak ayı itibariyle TV8’de sekizde sağlık programında hafta içi her sabah sunucu olarak konuklarını ağırlamaya başladı. Yurtiçinden ve Yurtdışından değerli hastalarına bu alanlarda hizmet vermektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...