Tgrt Haber
24 Mart 2022 14:38 - Güncelleme : 24 Mart 2022 14:52

ABD bu olayı konuşuyor, Kalaşnikoflu iki çocuk polisle çatıştı

ABD bu olayı konuşuyor. 12 yaşındaki erkek ve 14 yaşındaki kız çocuğu AK-47 yani Kalaşnikof ile yarım saatten fazla polisle çatıştı.

ABD bu olayı konuşuyor, Kalaşnikoflu iki çocuk polisle çatıştı

ABD’nin Florida eyaletinde 12 yaşındaki Travis O'Brien ve 14 yaşındaki Nicole Jackson, AK-47 yani Kalaşnikof ile polisle yarım saat çatıştı. Geçen yıl O'Brien ile arkadaşı Jackson bir yıl önce çocuk bakım evine götürülmüştü. İkili, çocuk evinden kaçıp yakın civarlardaki bir eve zorla girdi. Polis, mülke zorla girildiği ihbarı üzerine geldiği sırada iki çocuk tarafından ateş edilmeye başlandı. Silahlı çatışma 35 dakika boyunca devam etti.

ÇOCUKLAR PROGRAMA ALINDI

Çocukların avukatı Jeff Deen, şunları söyledi: "Küçük bir çocuk ve büyük bir karmaşaya girdi. Durumunu kontrol edemiyor ve bizim anladığımız bazı şeyleri anlayamıyorlar" ifadelerini kullandı. Çift, hırsızlık ve kolluk kuvvetlerini öldürmeye teşebbüs suçlamalarına itiraz etmedi ve şartlı tahliyenin ardından maksimum risk değerlendirme programına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...