Tgrt Haber
16 Kasım 2021 11:01

Ermenistan Azerbaycan sınırında provokasyonlara devam ediyor!

Ermenistan, Azerbaycan sınırında provokasyon girişimlerini sürdürüyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni askerilerin, devlet sınırlarının çeşitli noktalarında provokasyon girişimlerinde bulunduğunu bildirdi.

Ermenistan Azerbaycan sınırında provokasyonlara devam ediyor!
azerbaycan,,ermenistan,,asker,

Ermenistan'ın provokasyon girişimleri, her seferinde Azerbaycan askerleri tarafından engellense de Ermenistan vazgeçmiyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, dün yerel saatle 16.15’ten bugün 04.30’a kadar Ermeni askerlerinin Ermenistan-Azerbaycan devlet sınırının çeşitli yönlerinden Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığını belirtirtti.

Ermenistan Azerbaycan sınırında provokasyonlara devam ediyor!

Açıklamaya göre Ermenistan askerleri, Basarkeçer ilinin Azizli, Zerkend, Aşağı Şorca, Dere, Göysu, Pembek ve Şemşeddin’in de bulunduğu çeşitli yerleşim yerlerinden, Kelbecer’in Yellice, Barmagbine, Gedebey, Daryurd, Novoivanovka, Garaveliler, Ağdam, Garalar, Goşa, Kohanebi, Hacallı ve Alibeyli gibi birçok yerleşim yerinde bulunan Azerbaycan mevzilerine çeşitli kalibreli silahlarla ateş açtı.

Ermenistan askerlerinin provokasyonlarına karşı Azerbaycan ordusunun gerekli önlemleri aldığı ve bölgedeki durumun kontrol altında olduğu ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...