Tgrt Haber
10 May 2022 11:39 - Güncelleme : 10 May 2022 11:59

Rus ordusu durmak bilmiyor: Harkov'da sivil katliamı! Odessa'ya 7 füzeyle saldırı

Ukrayna'nın Harkov bölgesine bağlı İzyum şehrinde Rus askerlerinin mart ayında vurduğu bir binanın enkazından 44 sivilin cansız bedenine ulaşıldı. Son olarak ise Rus ordusu Odessa'yı vurdu, 1 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 76. günde de devam ederken Ukrayna'nın Harkov bölgesine bağlı İzyum şehrindeki sivil katliam ortaya çıktı. Geçtiğimiz mart ayında Rus ordusu tarafından vurulan çok katlı bir apartmandan 44 sivilin cansız bedeni çıktı.

Harkov Valisi Oleg Sinegunov bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "5 katlı bina içindeki sivillerle birlikte çöktü. Bu Rus işgalcilerin sivil halka karşı işledikleri bir başka korkunç savaş suçudur" dedi.

Rus ordusu durmak bilmiyor: Harkov'da sivil katliamı! Odessa'ya 7 füzeyle saldırı

ODESSA'YA FÜZE SALDIRISI

Son olarak ise Rus güçleri, Ukrayna'nın Karadeniz kıyısındaki Odessa'ya füzelerle saldırdı. Saldırılarda bir alışveriş merkezi ve bir depoya füze isabet etti. Füze saldırılarının ardından çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

Rus ordusu durmak bilmiyor: Harkov'da sivil katliamı! Odessa'ya 7 füzeyle saldırı

Şehir geneline 7 füze atıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...