Tgrt Haber
25 Haziran 2021 16:22

İki yıl arayla doğdular ama ikiz kardeşler!

İngiltere'de yaşayan bir çiftin iki yıl arayla kız çocukları dünyaya geldi. Anne Rachel, çocuklarının ikiz olduklarını fakat kimsenin kendisine inanmadığını söyledi.

İki yıl arayla doğdular ama ikiz kardeşler!
ingiltere,hamilelik

İngiltere Peterborough'lu çiftin kız çocukları arasında iki yıllık yaş farkı olmasına rağmen anneleri, onların ikiz olduklarını söylüyor. Rachel ve Mac çifti, çocuk yapmaya karar vermeden önce Mac, vazektomi işlemi yaptırdı. İkili, bir süre sonra sonra çocuk yapma kararı aldıklarında Mac, vazektomi işleminden geri dönemedi. Doktorlar, çifte yalnızca tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabileceklerini söyledi. İkili, tüp bebek için para biriktirdiler. Tüp bebek için her seferinde İngiltere'den İspanya'ya giden çiftin ilk iki denemesi başarısız oldu. Üçüncü deneme ise yüzlerini güldürdü, dört embriyo ortaya çıktı. İkili, iki embriyoyu dondurup diğer ikisini transfer etme kararı aldı.

Rachel, konuya ilişkin şunları söyledi:

"İlk transferden ikizlere hamile kaldım ama 12 haftalık taramada sadece birinin hayatta kaldığını öğrendik. Zordu çünkü bir bebek kurtulduğu için mutlu ve heyecanlı olmak istiyordum ama aynı zamanda diğerinin ölmesine gerçekten üzüldüm. Mutlu hissettiğim için kendimi suçlu hissettim.''

Çift, son iki embriyolarının hamile kalmak için son şansları olduğuna karar verdi. Her iki embriyoyu da transfer ettikten sonra benzer bir hikaye yaşandı ve Vinney'nin ikizini de kaybettiler. Oğulları Vinney Haziran 2019'da dünyaya geldiğinde çok sevindiler.

Anne Rachel, Jorgey ve Vinney'nin dünyaya geldiklerinden beri birbirlerinden ayrılamadıklarını ve aralarındaki yaş farkını zar zor fark ettiklerini söyledi. Ayrıca ikiz bir sezgiyi paylaştıklarını da sözlerine ekledi.

İki çocuk annesi, "Gençken iki yaş, çok büyük bir farkmış gibi gözüküyor bu yüzden ikiz olduklarını söylediğimde insanlar buna inanamıyor" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...