Tgrt Haber
27 Ocak 2022 10:39

Görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü: Kavga eden öğrencisini kaldırıp yere fırlattı

Belçika’da bir öğretmenin kavga eden öğrencilerini ayırmak için uyguladığı şiddete tepki yağdı. Öğrencisini havaya kaldırıp yere fırlattığı video ülkede büyük yankı uyandırdı.

Görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü: Kavga eden öğrencisini kaldırıp yere fırlattı
Belçika,Öğretmen,Öğrenci,Şiddet

Belçika’nın Anvers kentinde bulunan bir okulda kavga eden öğrencileri ayırmak için müdahale eden öğretmen ülke gündemine bomba gibi düştü. Kavga eden öğrenciyi havaya kaldırıp yere fırlattığı görülen video sosyal medyada paylaşılınca tepkiler çığ gibi büyüdü.

VELİLERDEN GÖRÜNTÜLERİ KALDIRMASI İSTENDİ

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ve gelen tepkiler üzerine okul yönetimi aileleri mektup gönderdi. Velilerden görüntüleri paylaşılmaması ve kaldırılması için talepte bulunan yönetim mektupta,” İlgili kişilerle konu detaylıca görüşülecek” ifadelerini kullandı.

Genel olarak çok sakin ve yardımcı ruhlu bir öğretmen olduğu söylenen gözetmenin neden böyle bir davranış sergilediğine dair bir bilgi bulunmazken söz konusu öğrencinin daha önce de benzer sorunlar çıkardığı bildirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...