Tgrt Haber
03 Aralık 2021 21:06

KKTC’de öfkeli baba Sağlık Bakanlığını bastı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde temaslı oğlunun karantinası biten baba, 'Güvende Kal' uygulaması kapsamında oğlunun koluna takılan takip bilekliğinin çıkarılmamasına tepki göstererek Sağlık Bakanlığını bastı. Öfkeli baba, çocuğunun kolundaki takip bilekliğini kopartarak, Sağlık Bakanlığı Müsteşarının masasına attı.

KKTC’de öfkeli baba Sağlık Bakanlığını bastı
KKTC,,Sağlık Bakanlığı,,Güvende Kal,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Covid-19’a yakalanan ve temaslı olan kişilerin 'Güvende Kal' uygulamasıyla bilekli ile takip edilmesine devam ediliyor. Ancak uygulamada yaşanan aksaklıklar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Karantinası bitmesine rağmen bilekliği çıkarılmayan bir gencin babası Sağlık Bakanlığını bastı.

2 GÜN BOYUNCA MUHATAP BULAMADI

Başkent Lefkoşa'da Serkan Uludağ adındaki öfkeli baba, oğlunun temaslı olduğunu ve oğluna takılan “Güvende Kal” bilekliğinin karantina süresi dolmasına rağmen 2 gündür muhatap bulamadığı için çıkartılmadığını dile getirdi. 30'a yakın telefon numarası aradığını ve yetkililere ulaşamaması sonrası soluğu Sağlık Bakanlığında aldığını aktardı.

Oğlu ile Bakanlığa gelen baba sorununa çözüm bulunmasını istedi.

BİLEKLİĞİ MÜSTEŞARIN MASASINA ATTId

Öfkeli baba, yetkililere oğlunun kolundaki bilekliği kimin çıkaracağına dair sorular sormasının ardından 2 gündür telefonla aradığını ve muhatap bulamadığını aktardı. Oğlunun kolundaki bilekliği kopartan öfkeli baba, daha sonra bilekliği Sağlık Bakanlığı Müsteşarının masasına atarak Bakanlıktan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...