Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 14:16

Kötü el yazısı yüzünden iki bankada soygun yapamadı!

Birleşik Krallık'ta seri bir soyguncu, kötü el yazısı yüzünden iki bankadan eli boş döndü.

Kötü el yazısı yüzünden iki bankada soygun yapamadı!
soyguncu,,birleşik krallık,,banka,

67 yaşındaki emekli Alan Slattery, Birleşik Krallık'ta Eastbourne bölgesinde 3 farklı bankada soygun yapmak istedi. Fakat iki bankadan eli boş döndü ve en sonunda polisler tarafından yakalandı. 

Slattery, 18 Mart'ta girdiği bankanın görevlisine ''Sizin kameranız benim elimde tuttuğum şeyi durduramaz. 10'luk ve 20'lik banknotları ver. Diğer müşterileri düşün" yazan notu verdi. Fakat banka görevlisi, soyguncunun kötü el yazısı nedeniyle notta yazanları okuyamadı ve soyguncu Slattery, bankadan çıkmak zorunda kaldı.

Kötü el yazısı yüzünden iki bankada soygun yapamadı!

Bu olayın ardından Slattery, 26 Mart'ta ise bir başka bankaya girdi ve aynı notu banka görevlisine verdi. Görevli, notu okumayı başardı ve soyguncunun kimseye zarar vermemesi için 2 bin 400 sterlin (yaklaşık 28 bin 500 TL) nakit para verdi.

OLAY YERİNİN YAKINLARINDA YAKALANDI

Slattery, bu kez soygunda başarılı olunca banka görevlisi hemen polise ihbarda bulundu. Polisler, Slattery'i ararken bu kez de 1 Nisan'da başka bir bankaya girdi ve aynı notu yine banka görevlisine verdi. Banka görevlisi ise notu okuyamayınca Slattery, sessizce notu da alarak bankadan uzaklaştı. 

Soyguncunun izi sürülürken benzer bir soygun haberi daha gelince güvenlik kameraları incelendi. Independet'ın haberine göre, Slattery'nin kimliğini doğruladı ve kendisini olay yeri civarında yakaladı.

Slattery hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. 16 Temmuz'da Lewes Kraliyet Mahkemesi'nde görülen duruşmada Slattery suçunu itiraf etti ve 6 yıl hapis cezası aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...