Tgrt Haber
11 Kasım 2021 17:28

Rus savaş uçakları İdlib'de sivilleri hedef aldı: 5 ölü

Esad rejimine destek veren Rus savaş uçakları, İdlib'deki bir tavuk çiftliğine sığınan sivilleri hedef aldı. Saldırıda 3'ü çocuk, 1'i kadın toplamda 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Rus savaş uçakları İdlib'de sivilleri hedef aldı: 5 ölü
rusya,,rus,,savaş uçakları,,suriye,,idlib,

Rus savaş uçakları, İdlib'in kuzeyindeki Maarrat Misrin bölgesindeki bir tavuk çiftliğini hedef aldı. Çiftlikte sığınan sivillerden 3'ü çocuk, 1'i kadın toplamda 5 kişi yaşaımını yitirdi, 6 kişi ise yaralandı. 

Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, hayatını kaybedenlerin çoğunun aynı aileden olduğu aktarılırken, saldırı sonrası bölgeye çok sayıda sivil savunma ekibi gönderildi ve yaralılar hastaneye sevk edildi. 

Rus savaş uçakları İdlib'de sivilleri hedef aldı: 5 ölü

Öte yandan sabah saatlerinde Suriye'nin kuzeybatısında bulunan İdlib kentinde Esad rejimi tarafından bombalı hava saldırısı düzenlendi. Aralarında 1 çocuğun bulunduğu 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ağır yaralandı. Yaralılar sivil savunma ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...