Tgrt Haber
30 Aralık 2013 07:33

Rusya'da ikinci patlama meydana geldi

Rusya'nın güneyindeki Volgograd şehrinde bir traleybüste meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre en az 10 kişi öldü.

Rusya'da ikinci patlama meydana geldi
Rusya'nın güney şehirleri,bir traleybüste meydana gelen patlama,en az 10 kişi öldü,rusyada patlama,

Rusya'nın güney şehirlerinden Volgograd'da 24 saat geçmeden bir traleybüste meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre en az 10 kişi öldü. Rus resmi haber ajanslarının bildirdiğine göre patlama, Volgograd'ın Dzerjinski bölgesinde sabah mesai saatinin başlangıcında 15 numaralı troleybüsde meydana geldi. İlk belirlemelere göre en az 10 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Ölü ve yaralı sayısı konusunda farklı rakamalar ifade ediliyor.
Güvenlik güçleri dün şehrindeki tren istasyonuna düzenlenen intihar saldırısının üzerinden 24 saat geçmeden, meydana gelen patlamanın da terör saldırısı olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirilirken, patlamayla ilgili soruşturma başlatıdı.Rus'da dün Volgograd tren istasyonunun birinci katında dış kapı ve giriş turnikesi arasında meydana gelen. Patlamada 17 ölmüş, 42 kişi de yaralanmıştı.0,

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...