Tgrt Haber
26 Haziran 2021 13:56

Yamyam Hannibal adlı seri katil cam kutuda kilitli tutuluyor

Kurbanının beynine kaşık sokan, 4 cinayetten sorumlu seri katil, İngiltere'nin Wakefield Hapishanesi'nin bodrum katında cam kutuda kilitli bir şekilde tutuluyor.

Yamyam Hannibal adlı seri katil cam kutuda kilitli tutuluyor
ingiltere,seri katil

İngiltere'de 4 kişiyi öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan Rober Maudsley, 40 yılı aşkın süredir Wakefield Hapishanesinde bir cam kutuda kilitli tutuluyor. İlk cinayetini Liverpool'da 1974 yılında işleyen Maudsley, henüz 21 yaşındaydı. Genç yaşında kiralık katil olarak çalışan Maudsley, müşterilerinden biri olan John Farrell'i öldürdü. Maudsley, tutuklandı ve cinayetten hüküm giydi. Hatta serbest bırakılmaması tavsiyesiyle hapse atıldı. Maudsley, en cani mahkumların bulunduğu Broasmoor'a gönderildi.

KURBANININ KULAĞINA KAŞIK SOKTU

Maudsley'in ilk 3 yılı sakin geçti fakat 1977 yılında hapishane arakadaşı David Cheeseman ve David Franscis ile bir hücrede barikat kurdu. Maudsley ve Cheeseman, Francis'e 9 saat boyunca işkence etti. Maudsley, bu işkence sırasında Franscis'in kulağına bir kaşık soktu, o kaşık beynine saplandı. 

Maudsley, bir sonraki yıl ise bir başka katil Salney Darwood'u hücresinde hem boğdu hem de bıçakladı. Bir sonraki kurbanının ise hançerle boğazını kesti. Ardından ise soğukkanlılıkla gardiyanın yanına giderek akşam yemeğinde iki kişinin eksik olacağını söyledi.

GÜNÜN 23 SAATİ CAM KAFESTE

Maudsley, cinayetlerine son vermeyince onu içeride tutmak için özel bir hücre inşa edildi. 1983 yılında tamamlanan, Kuzuların Sessizliği'ndeki Anthony Hopkins'in hücresine benzeyen cam bir kafese konuldu.

Tek mobilyası, her ikisi de sıkıştırılmış kartondan yapılmış bir masa ve bir sandalye var. Tuvaleti ve lavabosu ise zemine çakıldı. Şeffaf duvarlara sahip olan gardiyanların ona yemek ve ihtiyaç duyduğu küçük bir bölümü var.

Görünür duvarlar, gardiyanların ona yemek ve ihtiyaç duyduğu diğer şeyleri geçirdiği bir yarık içerir. Günde 23 saat kafeste kalıyor, sadece bir saat egzersiz yapmasına izin veriliyor. Egzersiz alanına gittiğinde altı gardiyan ona eşlik ediyor ve başka hiçbir mahkumun girmesine izin verilmiyor.

İŞKENCE GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Maudsley, verdiği bir röportajda ise işkence gördüğünü iddia etti. Kimseyle konuşmamasının kendisine zarar verdiğini, gardiyanların onunla ilgilenmediğini yalnızca 1 saatlik spor saatinde kapıyı açıp en kısa sürede hücresine geri dönmesini sağladıklarını söyledi. The Mirror'ın haberine göre Maudsley, düzenli olarak kilit altında tutulduğu ve dövüldüğü iddia etti.

Öte yandan seri katil, babasının elinde şiddet görerek bir çocukluk geçirdi. Bebekken bir yetimhaneye atıldıktan sonra, ailesi onu ve 11 kardeşini sekiz yaşındayken eve getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...