Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 12:21

Ünlü yıldız Sean McInerney sörf tahtasından düştü köpekbalığı ısırdı

Jackass adlı dizinin yıldızı Sean McInerney, sörf yaptığı esnada tahtadan düştü ve köpekbalığının saldırısına uğradı.

Ünlü yıldız Sean McInerney sörf tahtasından düştü köpekbalığı ısırdı
köpekbalığı,sörf

Amerikalı yıldız Sean Mclnerney, Discovery Channel'ın ''Köpekbalığı haftası'' için tehlikeli bir gösterinin çekimlerini yapıyordu. Mclnerney, çekimler sırasında sörf tahtasından düştü ve bir köpekbalığının saldırısına uğradı.

Ünlü yıldız Sean McInerney sörf tahtasından düştü köpekbalığı ısırdıÜnlü yıldızın elini köpekbalığı derin bir şekilde ısırdıktan sonra hemen sağlık ekipleri müdahale etti. Elinin arter ve tendonları zarar gören yıldız, ''Bu kadar hızlı müdahale edilmeseydi ölebilirdim, Köpekbalığı haftası bölümü, bir köpekbalığı tarafından mahvoldu'' dedi.

Ünlü yıldız Sean McInerney sörf tahtasından düştü köpekbalığı ısırdı The Sun'ın haberine göre yıldız isim sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir köpekbalığı tarafından ısırılma ihtimalim olduğunu biliyordum ama bunun olacağını düşünmemiştim. Köpekbalıklarını hiç suçlamıyorum. Yani onların oturma odasındaydım ve yemek zamanıydı."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...