Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 10:50

Tehlikeli yerlerde pozlar veren fenomen şelaleden düştü

32 yaşındaki Sofia Cheung, tehlikeli tutkuları nedeniyle hayatından oldu. Şelalenin kenarında fotoğraf çekinmek isterken düşerek hayatını kaybetti.

Tehlikeli yerlerde pozlar veren fenomen şelaleden düştü
hong kong,fenomen

Sosyal medya fenomeni Sofia Cheung, daha önce birçok kez uçurum kenarında, dik şelale kenarlarında ve dağ zirvelerinde fotoğraf çekinip Instagram hesabından paylaşmıştı. Son olarak ise hafta sonu Hong Kong'daki şelale kenarına arkadaşlarıyla beraber gitti. Akşamüstüne doğru ise Tsing Dai deresindeki şelalede fotoğraf çekinmek istedi. Fakat o anlarda ayağı kaydı ve dengesini kaybederek aşağıdaki 5 metre derinliğinde olan havuza düştü.

Tehlikeli yerlerde pozlar veren fenomen şelaleden düştüArkadaşları hemen acil servisi aradı ve olay yerinde ilk müdahale yapıldı ardından hastaneye kaldırıldı. Sofia tüm müdahalelere rağmen hayat savaşını kaybetti. Instagram'da binlerce takipçisi olan fenomenin biyografisinde ise "Hayat eğlenceli olmalı, aptal değil." sözleri kaldı...

Tehlikeli yerlerde pozlar veren fenomen şelaleden düştüSofia'nın ölümünün ardından arkadaşları yasa boğuldu. Bir arkadaşı ise şunları yazdı:

"Cumartesi ve Pazar ile daha güzel günlerin geleceğini sanıyordum... Sohbetini her zaman özleyeceğim. Seni her daim seviyorum. Huzur içinde uyu benim güzel Sofia'm."

Öte yandan Sofia'nın sosyal medya hesabında bulunan birçok fotoğrafı, ana tutkuları olan yürüyüş, kano, keşif, açık hava etkinlikleriyle alakalıydı. Macerasever fenomenin hayatını kaybetmesine neden olan da bu tutkuları oldu...

Ayrıca fenomenin hayatını kaybettiği bölge, özellikle gün batımında yürüyüşçüler için popüler bir mekandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...