Tgrt Haber
29 Haziran 2021 14:56

Koronavirüs hayatımıza nasıl girdi? Wuhan'daki bilim insanı ilk kez konuştu

Koronavirüsün sıfır noktasındaki Wuhan’daki laboratuvardan bir bilim insanı ilk kez konuştu. Danielle Anderson sızıntı iddiaları ile ilgili ezber bozan açıklamalara imza attı.

Koronavirüs hayatımıza nasıl girdi? Wuhan'daki bilim insanı ilk kez konuştu
wuhan viroloji enstitüsü,koronavirüs,sağlık,dünya

Koronavirüs 2 yıldır hayatımızda olsa da henüz nasıl ortaya çıktığı konusunda bilim dünyası bir bulguya ulaşamadı.

Virüsün çıkış noktasındaki Wuhan’daki lavbaratuar çokça tartışıldı.  Wuhan’daki laboratuvarda çalışan bilim insanı Danielle Anderson ilk kez konuştu.

'KORONAVİRÜS DOĞAL YOLLARLA HAYATIMIZA GİRDİ'

Anderson, iddiaların aksine tanıdığı hiçbir meslektaşının hasta olmadığını belirtti. Wuhan'daki laboratuvarı 'normal bir yer' olarak tanımlayan Anderson, 'İnsanlar hasta olsaydı ben de hasta olurdum ama olmadım' dedi. Anderson, salgının doğal yollarla hayatımıza girdiğini düşündüğünü söyledi. Test yaptırdığını söyleyen bilim insanı, daha önce hiç koronavirüs geçirmediğini de açıkladı.

Öte yandan ABD basınında geniş yer bulan söz konusu belgelere göre, Çinli bilim adamları son altı yıldır koronavirüs dahil biyolojik ve genetik silahlar üzerinde araştırmalar yürütüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...