Tgrt Haber
27 Ağustos 2021 10:59

Yemek hazırladığı kaba pisleyen seyyar satıcı tutuklandı

Hindistan kültürünün en popüler yemekleri arasında yer alan 'pani puri' hazırlayan bir satıcı, kullandığı kaba işedikten sonra aynı kabı yemek hazırlamada kullanmaya devam etti. Skandal görüntülerin ortaya çıkmasından sonra sokak satıcısı tutuklandı.

Yemek hazırladığı kaba pisleyen seyyar satıcı tutuklandı
hindistan,yemek,satıcı,tuvalet

Asya ülkesi Hindistan'da kameralara akılalmaz bir olay kameralara yansıdı.

Ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Guwahati şehrinde gerçekleşen olayda, sokakta 'pani puri' yapan bir seyyar satıcı, mide bulandıran harekete imza attı.

PİSLEDİĞİ KABI YEMEKTE KULLANDI

Önlüğünün altına gizlediği kaba işeyen sokak satıcısı, aynı kabı yemeğin en önemli unsurlarından biri olan baharatlı su kovasına daldırdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen yetkililer, seyyar satıcıyı tutuklayarak cezaevine yolladı.

PANİ PURİ NEDİR?

‘Pani puri', baharatlı su ile haşlanmış bezelye doldurulan, kızgın yağda kızartılan ve doğranmış soğan süslenen hamurdan yapılıyor. Genel olarak bir tür acı sos olan Demirhindi turşusu ile servis ediliyor.

Yemek hazırladığı kaba pisleyen seyyar satıcı tutuklandı

Ülkede daha evvel de bir satıcı 'roti' adı verilen hamur işi yemeği pişirmeden önce tükürmüş, görüntünün sosyal medyada yayılmasından sonra satıcı tutuklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...