Tgrt Haber
17 Mart 2014 09:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Kim kazandı, ünlüler mi gönüllüler mi, 2014 Survivor

Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2014'ün pazar akşamı ekranlara gelen ve güç gerektiren oyununun kazananı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışması yeni bölüm ile ekranlara geldi. İşte Survivor 2014'ün son bölümünde yaşanan olaylar haberimizde..

Kim kazandı, ünlüler mi gönüllüler mi, 2014 Survivor
survivor 2014 izle,survivor 2014 ünlüler takımı,survivor 2014 gönüllüler takımı,tolga karel kimdi,rgökhan keser kimdir,ahmet dursun kimdir,ismail baki tuncer kimdir,duygu bal kimdir,merve aydın kimdirserenay aktaş kimdir,eda özerkan kimdir

Survivor 2014 tüm heyecanı ile devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya rekabet had safada. Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2014'ün pazar akşamı ekranlara gelen ve güç gerektiren oyununun kazananı ünlüler mi gönüllüler mi oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kıran kırana mücadele yaşandı. Survivor 2014'ün pazar akşamı ekranlara gelen ve güç gerektiren oyununun kazananı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan güç gerektiren yarışmada başa baş mücadele yaşandı. Güç oyununun kazananı ise Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı başarı sonrasında büyük sevinç yaşadılar. İki takım da oldukça başarılıydı. Survivor 2014'ün en zor oyunu oynandı. Gönüllüler son iki ödül oyununu kaybetmişlerdi. Ünlülerden bir tanesi Survivor'a veda edecek. SMS oylaması başlatıldı.

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de dün akşam oynanan Sandviç Ödül Oyununu Ünlüler takımı kazandı. Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de kıyasıya mücadeleye sahne olan ödül oyununu kazanan Ünlüler Takımı sandviçleri doyasıya yediler. İşte Survivor 2014'ün son bölümünde yaşanan olaylar... 

Star TV ekranlarında yayınlanan dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde kıyasıya mücadeleye sahne olan ödül oyununu Ünlüler Takımı kazandı. 

Televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor Ünlüler ve Gönüllüler'de açlık, yorgun, özlem yarışmacılar arasında gerginliklere sebeb oluyor. Her hafta farklı bir maceraya sahne olan Survivor bu sezon Dominik'te gerçekleşiyor. 

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...