Tgrt Haber
21 Şubat 2014 15:38 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Meteoroloji'den yağış uyarısı, işte il il hava durumu

Türkiye'de kış neredeyse hiç yaşanmadı. Hal böyle olunca yazı susuz geçirmek korkusu sardı. Fakat müjdeli haber geldi; Yağmur geliyor

Meteoroloji'den yağış uyarısı, işte il il hava durumu
Meteoroloji'den yağış uyarısı, meteoroloji'den uyarı, hava durumu, yağmur uyarısı, yağışlı hava,

Havalar bugünde yaz gününü aratmayacak cinsten. Şubat ortasında bol güneşli günler geçiriyoruz kuraklık kapımızda mı? Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava dalgası bu hafta sonundan sonra Türkiye'yi terk edecek. Ankara yeni haftaya yağmur ile başlayacak. Kış aylarını yağışsız geçiren, sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Başkent, yeni haftaya yağışla başlayacak. Ankara'da 23 Şubat Pazar günü başlayacak yağmurun, önümüzdeki hafta da devam etmesi bekleniyor. 
Aralık ayında gerçekleşen tek günlük kar yağışının ardından yağmur dahi almayan Ankara'da barajlardaki doluluk oranı dip seviyeye dayandı. Yetkililer, yaz ayları için kuraklık uyarısı yaparken Başkent için sevindirici haber Meteoroloji'den geldi. Kentte ihtiyaç haline gelen yağışın, 23 Şubat Pazar günü başlayacağı öğrenildi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan hava tahminlerine göre Ankara, 23 Şubat Pazar günü yağışlı havanın etkisi altına girecek. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden 20 derecelik hava sıcaklığının da 7 derece birden düşerek 13'e inmesi bekleniyor. Pazar günü başlayacak yağmur, gelecek hafta da etkisini sürdürecek. Yetkililer, yağışın sürmesi durumunda barajlardaki doluluk oranını olumlu yönde etkileyeceği bilgisini verdi. Hava durumu 21.02.2014. Bugün hava nasıl olacak. Ankara hava  durumu. İstanbul hava durumu. izmir hava durumu. Spothaber.com olarak en güncel hava durumu haberlerini sizin için derledik. Bugün yağmur mu yağacak yoksa güzel bir güneş mi açacak sorusunun cevabı haberimizin detayındadır.
İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Şubat ayının ortasında bahardan kalma havalar yaşanıyor öyle ki hava sıcaklıkları 17-18 dereceyi görüyor. Havaların bu denli sıcak ve yağışsız geçmesi meteoroloji uzmanlarını büyük bir kaygıya düşürüyor. 21 Şubat hava durumu nasıl olacak? İstanbul,İzmir, Ankara,Adana hava durumu. Hava durumu ile ilgili tüm bilgilere bu haberin devamında ulaşabilirisniz. Hava durumu günlük raporu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...