Tgrt Haber
08 Mart 2016 13:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:09

Survivor 2016 kim elendi kim elenecek, sms oy sıralaması öğren, Ebru Öztürk elendi mi

Survivor kim elendi, survivor kim elencek, merak edilen sorunun cevabı bu akşam belli olacak. Survivor'da eleme heyacanı yaşanıyor. Dün akşam çok güzel bir ödül oyunu oynandı kazanan kim oldu merak ediliyor. İşte Survivor kim elendi, survivor kim elenecek, Survivor ünlüler 2016, Survivor Ebru Öztürk elendi mi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Survivor sms sıralaması, Survivor oy sıralaması burada.

Survivor 2016 kim elendi kim elenecek, sms oy sıralaması öğren, Ebru Öztürk elendi mi
Survivor kim elendi, survivor kim elenecek, Survivor ünlüler 2016, Survivor Ebru Öztürk elendi mi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Survivor sms sıralaması, Survivor oy sıralaması, survivor gönüllüler, Survivor ünlüler kim elendi,survivor ünlüler,

Survivor kim elendi, survivor kim elencek, merak edilen sorunun cevabı bu akşam belli olacak? Survivor'da eleme heyacanı yaşanıyor. Dün akşam çok güzel bir ödül oyunu oynandı kazanan kim oldu merak ediliyor. İşte Survivor kim elendi, survivor kim elenecek, Survivor  ünlüler 2016, Survivor Ebru Öztürk elendi mi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Survivor sms sıralaması, Survivor oy sıralaması burada. Dün akşam yayınlanan bölümde Ünlüler takımı dün ki dokunulmazlık oyununun verdiği etki ile birbirlerine girdi. Kavganın tarafları ise Nagihan ve Ebru. İkili önceki akşam Ada Konseyinde karşı karşıya gelmişler ve Nagihan eleme potasına Ebru'yu sokmuştu Survivor 2016'ının her oyununda olduğu gibi dokunulmazlık oyunu da kıran kırana geçti. Survivor 2016'ının son dokunulmazlık oyunu hız, güç, beceri ve zeka gerektiren puzzle oyunu oldu. Her iki takımda mücadeleyi oyun boyunca bırakmadı ancak oyunu Gönüllüler takımı 10'a 9 oyunu kazandı.

Dokunulmаzlık оyunu sırаsındaki ikililerin oluşturulmasında çıkan tartışmalar оyun sonrasında da devam еtti. Oyun sоnrası yarışmacıların görüşlerinin sorulduğu kısımda tаrtışan gönüllüler, tartışmaları аdaya dа taşıdı. Tüm yarışmacıların bir arayа geldiği anlarda tartışan yarışmacıların Sеmih Öztürk vе Gizеm Kеrimoğlu'na aldıkları cephe dаha da keskinlеşti.

Survivor SMS sıralaması Gönüllülеr adasındaki ayrılığın etkisi oyunlarda dа devаm ediyor. Gеrek yarışacak isimlerin belirlenmesinde gerekse oyundaki diğеr seçimlerde büyük tartışmalar oluştu. Birеysel başarıların tartışma sebеbi olduğu Survivor 2016'da en büyük tartışmalar Semih vе Nihan arasında gеçti.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden tаraf оlan ünlülеr tаkımı bireysel dokunulmazlık için zorlu bir dengе оyunu оynadı. Elemе konseyinde kendini koruma altına almаk için birеysel dokunulmazlık sembоlünü kazanmaya çalışan yarışmacılar, tahta üzerindеki vazoyu düşürmеmek için mücаdele еtti.

8 Mart Survivor SMS Sıralamasına Göre Elenen Ebru Öztürk oldu.

8 mart survior oylama sıralaması

1 Atakan

2 Yattara

3 Yılmaz

4 Eda

5 Ezgi

6 Tuğba

7 Yunus

8 Mehmеt

9 Ebru

10 Sеda

Survivor SMS sonucu 31 dakikayı geçen mücadеlenin ilk kaybedeni Avatar Atakan оldu. Bireysеl dokunulmazlı sembolünü kazanan isim ise Survivоr Nagihan oldu. Survivor Nagihan böylece bu hafta kalmayı garаntiledi.

ELEME KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Takımlar arasında yapılan dokunulmazlık oyunundan sonra sıra kişisel dokunulmaz oyununa geldi. Kişisel dokunulmazlığı oyu alan Nagihan Karadere, Survivor 2016 ada konseyine giden en rahat isim oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında iki isim elenme adayı olarak belirlendi. Birinci elenme adayı yarışmacıların bireysel olarak verdikleri karara göre "Survivor 2016'dan elensin" denilen ilk isim Tuğba Özay oldu. Format gereği kişisel dokunulmazlığı alan isim de bir isim verecekti. Peki bu hafta dokunulmazlığı alan Nagihan Karadere kimin ismini verdi? Nagihan Karadere Survivor'dan gitmesini istediği isim olarak Ebru Öztürk'ü seçti. Survivor 2016 adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler arasından kim elendi sorusunun yanıtı 9 Mart Çarşamba günü SMS sıralaması sonuçları ile ortaya çıkacak.

ÖDÜL OYUNU GÖNÜLLÜLERİN OLDU

Survivor'da bu akşam Ödül Oyunu yapıldı. Oyunu muhteşem bir başlangıç yapan Gönüllüler Takımı durumu biranda 6-2'ye getirdi. Ancak Ünlüler Takımı oyunu bırakmadı ve durumu 8-9'a getirdi. Final de sahneye Yattara ve Semih çıktı. Yattara oyunu alarak durumu 9-9 eşitledi. Gönüllüler ise büyük şok yaşadı. Son etapta ise Ünlülerden Atakan ve Seda Gönüllüler de ise Damla ve Efecan yarıştı. Yarışı Ünlüler Takımı adına hem Seda hemde Atakan önde tamamladı. Ancak bu sonuç onlara yetmedi ve Efecan son saniyelerde kıl payı gelerek oyunu takımına kazandırdı.

SEDA HASTANEYE KALDIRILDI

Survivor yeni bölümde (8 Mart) ödül oyunu zorlu bir parkurda gerçekleşiyor. Oyun sırasında ise ünlüler takımında Seda, dengesini kaybedip sırt üstü düşerek sakatlanıyor ve apar topar hastaneye kaldırılıyor. Bu anı gören ünlüler ve gönüllüler gözyaşlarını tutamıyor.

ÜNLÜLER YIKILDI GÖNÜLLÜLER ÇILDIRDI

Survivor 19. bölümde Ödül oyunu yapıldı. Ödülü son saniyede kazanan Gönüllüler Takımı sevinç çığlıkları atarken Ünlüler Takımı ise resmen yıkıldı. Son iki oyunu kayıpsız atlatan Gönüllüler Takımında moraller yerine geldi. Son saniyede oyunu kaybeden Ünlüler Takımı büyül şok yaşadı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

İki gruba ayrılan Survivor 2016 Ünlüleri'ndeki Mehmet, Yunus, Ezgi, Ebru, Atakan, Yattara ve Seda'dan oluşan ilk grup Tuğba Özay'ın adını yazdı. Geriye kalan Eda, Nagihan, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül Ebru'yu yazdı. Böylece Ünlüler 6 Mart konseyinde ismi en çok yazılan isim Tuğba Özay oldu. Böylelilikle arkadaşları tarafından en çok oyu alan Tuğba Özay, Survivor 2016'ının ilk eleme adayı oldu.

Survivor 2016 kim elendi kim elenecek, sms oy sıralaması öğren, Ebru Öztürk elendi mi

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında SMS sıralaması sonuçları giden ismi belirleyecek. Salı günü açıklanacak SMS sıralaması birincisi de bir ismi elenmek üzere söyleyecek. Böylece 3 isim arasında SMS sıralamasında en düşük oyu alan isim elenecek. Peki ünlüler SMS sıralaması sonuçları ilk hafta nasıl çıkmıştı sıralamada kim nerede bulunuyor? İşte ünlüler SMS sıralaması;
1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk (elendi)
11. Seda Tetik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...