Tgrt Haber
02 Nisan 2018 20:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Survivor Kim ELENDİ kim gitti | Tahminler | Survivor Elenen kim? | Nevin mi, Birsen Mi, Yağmur Mu? (Adadan giden kim olacak?

Survivor kim ELENDİ kim gitti | Tahminler | Survivor elenen kim? | Nevin Mi, Birsen Mi, Yağmur Mu? (Adadan giden kim olacak? Survivor elenen ismi belirlemek için yeni bir konsey kuruluyor! Hem parkurlarda hem ayak oyunlarında birbirlerini acımasızca eleştiren, ihbar eden ve sonunda sadece bir kişinin kaybeden olduğu Survivor eleme konseyi bu akşam kuruluyor. Ekranların başında Survivor kim elendi, kim elenecek gibi tahminler yürütüne yarışma sevenler bakalım bu akşam doğru kişiyi bulabilecekler mi? İşte Survivor detayları...

Survivor Kim ELENDİ kim gitti | Tahminler | Survivor Elenen kim? | Nevin mi, Birsen Mi, Yağmur Mu? (Adadan giden kim olacak?
survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivor kim elendi tahminleri,survivor eleme adayları,survivor kim gitsin,survivor,acun ılıcalı,birsen bekgöz kimdir,yağmur banda kimdir,nevin yanıt kimdir,survivor elenen isim,survivor elenen kim,adaya

Survivor kim elendi,kim gitti | Tahminler | Survivor elenen kim? | Nevin mi, Birsen mi, Yağmur mu? (Adadan giden kim olacak? Survivor elenen ismi belirlemek için yeni bir konsey kuruluyor! Hem parkurlarda hem ayak oyunlarında birbirlerini acımasızca eleştiren, ihbar eden ve sonunda sadece bir kişinin kaybeden olduğu Survivor eleme konseyi bu akşam kuruluyor. Ekranların başında Survivor kim elendi, kim elenecek gibi tahminler yürütüne yarışma sevenler bakalım bu akşam doğru kişiyi bulabilecekler mi? İşte Survivor detayları...

Survivor kim elendi tahminleri | Survivor elenen kim? | Nevin mi, Birsen mi, Yağmur mu? Survivor tv8 ekranlarında... Acun Ilıcalı'nın her hafta hatta her oyunda yeni bir rota, yeni bir konsept belirlediği Survivor 2018, tümn hızıyla devam ediyor. Bu hafta yaşanan olayların akışına geçmeden önce Survivor hatırlamak istedikleriniz burada. Hafta için gönüllüler takımından Hakan Htaipoğlu ile Nagihan ve yine Survivor Hakan ile Ümit Karan arasında yaşanan gerginlik ve sözlü atışma Survivor eleme konseyi ve dokunulmazlık oyunu öncesi damga vurmuştu adaya. Survivor Hakan diye bildiğimiz yarışmacı, gönüllüler takımına geçen Nagihan'ın her oyuna aday olması ve kendini parkura atması hakan'ı kızdırmış ve onu bu hafta adanın topraklarına gömeceğini söylemişti. Hakan'ın bu işi tek başına yapamayacını düşünen Survivor fanları, Survivor Hakan'ın adadaki diğer kızlardan yardım alabileceğini düşünmüşlerdi. Survivor kim elendi, Survivor kim elendi tahminleri, Nevin mi, Yağmur mu, Birsen mi? Ödül ve Dokunulmazlık oyunlarında bariz bir üstünlüğü olan All Star takımının yıldız oyuncusu Survivor Ümit Karan ise bu Hakan Hatipoğlu ile Nagihan arasında yaşanan bu gerginliğe ortak olmuş ve 10-6 kazanılan dokunulmazlık oyunu sonrası Hakan'a sert bir göndermede bulunmuştu. Dokunulmazlık oyununu kazanan ve bu haftada konseye rahat bir şekilde çıkacakları için mutlu olduklarını söyleyen Survivor Turabi ise, gönüllülerin artık işi iyice batırdıklarını söyleyerek meydan okumalarına devam etti. 2 nisan akşamı kaybedilen Survivor dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları oy çokluğu ile Nevin çıkmış, Survivor Cumalı ise Birsen'in adını verdi.  Geçen hafta elenmekten son anda kurtulan Anıl Berk ise Yağmur Banda'nın ismini verdi. 

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM? ( TIKLA ÖĞREN)

SURVİVOR KİM ELENDİ TAHMİNLERİ | SURVİVOR ELENEN KİM?

Survivor kim gitti, elenen kim? gibi soruları aslında ekranları başında izleyenler konsey sırasında tahminler yaparak, haftanın özetini izleyerek çıkartabiliyorlar. Adadaki yarışmacıların açıklamaları bir yana kendince haklı gördükleri, haksızlığa uğrayanları ve adadan gitmesi gereken kişinin kim olduğunu tahmin ediyorlar. Bazen beklenilenin aksine Survivor 2018'den giden kişi sürpriz olurken bazen de Nihat Doğan gibi tepki çeken yarışmacıları adeta totem yaparak Survivor'dan gönderebiliyorlar. İşte Survivor kim gitsin, kim elensin sorularına verilen cevaplar....

YASİN ÖZGÜL: Survivor kim elendi sorusuna verdiği cevapla Survivor tarihine geçen isim oldu. Survivor kim gitti dediğimizde verdiği cevap 'Kesinlikle Nevin Yanıt gitmeli, çünkü parkurlarda hiç iyi değil' dedi.

EMRE DAĞDELEN: Survivor kim gitti, kim elendi sorusuna cevabı Yağmur Banda oldu. Neredeyse her hafta Konsey yolunu tutan ve adaya veda eden isim olmaya yakın olan Yağmur Banda'nın adaya veda edecek isim olduğuna inanıyor

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU!

survivor birinci takım belli oldu
Birinci takım:

HAKAN HATİPOĞLU

NAGİHAN KARADERE

HİLMİCEM İNTEPE

MURAT CEYLAN

DAMLA CAN

ANIL BERK BAKİ

CUMALİ AKGÜL

FUNDA ALKAYIŞ

BİRSEN TEKGÖZ

NEVİN YANIT

YAĞMUR BANDA

İKİNCİ TAKIM

survivor ikinci takım belli oldu

 

ÜMİT KARAN

TURABİ

ADEM

YİĞİT

SEMA

BERNA

ELİF

MERVE

SAHRA

MUSTAFA KEMAL

Survivor kim elendi tahminleri

SURVİVOR ALL STAR-GÖNÜLLÜLER TAKIMLARI NASIL OLACAK? ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı konseyde son dakika gelişmelerini açıkladı. Buna göre Gönüllüler Takımı’ndan Batuhan kendi isteği ile Survivor’dan ayrılma kararı aldı. Ilıcalı Survivor’da tarihi bir değişikliğe gidildiğini ve çok güçlü olduğu için All Star takımının ikiye ayrılacağını diğer yarışmacıların da takımlara dağılacağını açıkladı. Survivor’da yeni takımlar 2 Nisan Pazartesi günü belli olacak.

 

survivor elenen kim tahminleri

SURVİVOR YENİ KONSEPT TARTIŞMALARI

Acun Ilıcalı'nın 1 Nisan akşamı dokunulmazlık oyunu sonrası ve eleme adaylarının belirlenmesinden önce Survivor'un artık yeni bir konsept ve anlayışlayoluna devam edeceğini açıklaması Dominik'e ve adada yaşayanların gündemine bomba gibi düştü. All Star takımındakiler açısından son derece şok edici açıklamalar, Survivor takipçilerinin akıllarına 'ACABA ACUN ILICALI 1 NİSAN ŞAKASI MI YAPIYOR' sorusunu düşürdü. Ancak Survivor 2018 yoluna Acun'un bu değşiklikle devam edeceği çok geçmeden anlaşıldı.

SEMA'NIN SURVİVOR YENİ KONSEPTİNE VERDİĞİ DUYGU DOLU GÖRÜNTÜLER

survivor kim elendi? Nevin mi, Birsen mi?

Sema Aydemir, Acun Ilıcalı'nın Survivor açıklamaları yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

17 Ağustos 1985’te Bursa’da doğdu. Tayfun Akgün'ün antrenörlüğünde Enkaspor'un atleti olan Sema Aydemir, 400m engelli yarışlarıyla tanındı. Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti. 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti. Sema Aydemir, 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. Survivor All Star 2018 yılında da heyecanla bekleniyor. Survivor All Star kadrosunda bulunan isimler tek tek araştırılmaya başlandı. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda da yer alan Sema Aydemir veya eski soyadıyla Sema Apak kimdir kaç yaşında nereli? Sema Aydemir ne iş yapıyor? All Starlarda yer alacak iddialı isimlerden biri olan Sema Aydemir, 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti.

survivor kim elendi tahminleri

 

Sema'yı takiben Survivor 2018'in artık yeni bir anlayışla yoluna devam edeceğinin açıklanmasına tepki Sahra'dan da böyle geldi. Sahra şaşkınlığını gizleyemezken kameralara böyle yansıdı.

SURVİVOR BATUHAN KİMDİR? BATUHAN SURVİVOR'DAN NEDEN AYRILDI?

survivor kim gitti tahminleri

1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet'tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcusudur..2013 yılında 7.98'lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir.

nevin yanıt kimdir

NEVİN YANIT KİMDİR?

Nevin Yanıt kimdir, Barcelona’da düzenlenen 2010 Atletizm Şampiyonası’nda 100 metre engelli dalında yarışan ve 12.63 saniyelik derecesi ile hem Türkiye rekorunu kıran, hem de Avrulpa Şampiyonu olan milli atletimiz. Yanıt, Cüneyt Yüksel tarafından çalıştırılmaktadır.

Nevin Yanıt, 16 Şubat 1986 tarihinde, Mersin’de dünyaya geldi. Genç yaşlardan itibaren atletizmle ilgilenen Yanıt, 2006 Türkiye Üniversitelerarası Atletizm Şampiyonası’nda hem 100 metre hem de 100 metre engelli koşularında altın madalya kazanarak adını Türkiye’ye duyurmayı başardı.

2006 yılında, İspanya’nın Valencia kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası yarışmasına ENKA adına katılan Yanıt, bir önceki senenin şampiyonu İspanyol Gloria Alozie’yi 12.98’lik derecesiyle geride bırakarak 100 metre engelli koşusunda altın madalya kazandı. Ayrıca bu derecesi daha önce Esen Kızıldağ’a ait olan Türkiye Rekoru’nun altında olduğu için hem yeni bir T, hem de Türkiye tarihinde 13 saniyenin altında 100 metre engelli koşan ilk bayan sporcumuz oldu.

birsen bekgöz kimdir

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

Birsen Bekgöz, 1980 yılında Berlin’de doğmuştur.Kısa mesafe koşucusu olan Birsen Bekgöz; 204-2005 yıllarında 200 metrede, 2004-2006 yıllarında 400 metre engellide, 2010-2013 yıllarından 400 metre engelli yarışlarında zirvede yer edinmiştir.

2004 yılında düzenlenen 400 metre engelli Cezmi Or Kupası’nda altın madalya, 2005 Akdeniz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında bronz madalya kazanmıştır.
İslam Oyunları’nda 4×100 metre bayrak takımında altın, 4×400 metre bayrak takımında ise gümüş madalya almıştır.

yağmur banda kimdir

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

1998 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen sporda deneyimli ve başarılıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi Taekwondo takımında yer almaktadır. Yağmur Banda'nın en büyük başarısı 2012 yılında 55 kiloda kazandığı Taekwondo Türkiye şampiyonluğudur.

Yağmur Banda'nın babası Hamit Banda annesi ise Deniz Eryılmaz Banda'dır.
Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla uğraşan yarışmacı özellikle yüzme sporunda beceri sahibidir. 2006 yılıda Taekwondoya başlayan Yağmur Banda 11 yıldır bu spor ile uğraşmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...